Paris café

Olen oikein pantannut näitä Pariisin kahvilakuvia, minusta näistä henkii niin ihana tunnelma. Olimme Millan kanssa liikkeellä yhtenä päivänä ja hän sanoi kuulleensa Marialta ihanasta pienestä kahvilasta Palais Royalen luona eli Café Kitsunésta. Sinnepä siis päätimme suunnata, sillä kahvila oli kuulemma suloinen, sieltä saa erittäin hyvää kahvia (olennaista) ja tunnelma kuin Pinterestistä. No niinpä olikin. Miten ihana oli samalla valokuvata tuollaisessa paikassa, niin ja se kahvikin maistui hyvälle. Tosin itse olisin mieluusti haukannut kahvin kylkeen jotain suolaista, tässä kahvilassa kuitenkin varmasti kahvi ja muut juomat ovat pääosassa, joten syömisten suhteen valikoima oli pikkuleipiä tai jäätelöä. Päädyimme tällä kertaa pikkuleipiin.

Paris café

Paris café

Milla sopii olemukseltaan täydellisesti kahvilan tunnelmaan. Sisältä kahvila oli tuollainen pieni puoti pystytiskeineen, ulkona puistossa oli sitten varsinaiset kahvilapöydät.

Paris café

Paris café
Paris café

Paris café

Paris café

Paris café

Kuvat puhukoot puolestaan tällä kertaa. Näitä fiilistellessä on ihana palata aurinkoisiin Pariisin hetkiin ja tulenkin varmasti monta kertaa kurkkaamaan näitä kuvia uudelleen.
Oletteko te piipahtaneet Café Kitsunéssa kahvilla?

4 Comments

 1. ihania naisia ! ja kiva kun menitte käymään tuolla, ah, niin hyvää kahvia !! 🙂

 2. Voi, näitä Sinun Pariisi postauksia, olet niin taitava valokuvaaja. Vangitset ihmiset, esineet, pienet kirjoitukset ja detaljit niin ihanasti, että tässä käsi poskella vaan rullaan menemään ja kun kuviasi katson, kuulen autojen hyrinää, kuppien kilinää, ihmisporinaa ja sorinaa, kahvin tuoksu leijuu, olet aivan hurmaava Pariisi-tulkki ja esineiden ja asioiden esille tuoja ylipäätään.

  Upeaa, kun ihmisellä on pelisilmää kauneudelle ja etenkin sen vangitsemiselle, arvostan, joilla tämä kyky on. Olet tähtiluokan kuvaaja ja sommittelija, ja vielä, se ei mielestäni suomalaiselle luonteelle edes ole kovin ominaista. Con Grats!
  Sirpa

 3. Anne

  Kahvi oli kyllä todella laadukasta ja pikkuleipä suli suuhun 🙂 Pus!

 4. Anne

  Voi että miten kaunis kommentti ja kivasti muotoiltu <3
  Juuri noin toivoisin voivani välittää tunnelmia, aivan mahtavaa jos olen siinä onnistunut.

  Kiitos Sirpa!