Chanel outfit, Chanel bag, Chanel shoes

Chanel shoes, Chanel bag
Chanel bag, Chanel outfit, Chanel fashion show

Heippa vielä Pariisista. Viimeinen päivä täällä on ollut täynnä menemistä ja nyt vasta pääsin hotellihuoneeseen rauhottumaan. Laittelen teille tänään asuesittelyyn Chanelin näytökseltä bongaamani Emilia de Poretin tyylin. Kiinnitin heti väkijoukossa huomiota onnistuneeseen kokonaisuuteen. Juoksinkin hänet kiinni ja pyysin kuviin. Emilialla asun jokainen yksityiskohta on mietitty supertarkasti sukkia myöten. Kiireestä kantapäähän Chanelissa ei ehkä ole oma suosikkityylini (tai voiko olla olematta toisaalta), mutta Emilia rokkaa tämän upeasti.

Tänään saimme muuten seuraksi ihanan Millan. Käytiin mm. suloisessa kahvilassa ja tietysti kuvaamassa näytöshulinoita. Mutta jahka pääsen kotona koneen ääreen alan tehdä kuvasaldosta teille katseltavaa. Nyt pakkaamaan ja peittoon, aamulla aikainen herätys.

Comments are closed.