Voi vitsit että pidän maanantaipäivistä. Naurattaa usein toisten someissa maanantaita markkeeraavat angstikuvat, vaikka huvitukseksi ovatkin, on monelle maanantai varmasti raskas päivä. Minusta taas on mahtavaa että koko viikko alkaa alusta ja odotettavissa on uusia mielenkiintoisia juttuja. Tätä asiaa tietysti helpottaa ihana työympäristö ja superkiva työ. 
Tänään olin erityisen fiiliksissä enkä vähiten huikeasta auringonvalosta ja siitä, että heräsin reippaana ennen kellonsoittoa (joka on unikeolle harvinaista). Tulin bussilla kaupunkiin ja kävelin juuri tuosta kuvien maisemasta töihin. Katselin ihaillen ikivanhaa joenrantaa rakennuksineen ja mietin kuinka rakastan kaikkea ”historiallista”. Pidän ikiaikaisten perinteiden tutkimisesta, vanhoista esineistä, historiallisista tarinoista jne. Kuitenkin toisaalta rakastan nykyaikaa ja uusia innovaatioita. Hassua.
(takki, kasmirneule ja villakangashousut COS*saatuja / laukku Stella McCartney / loaferit Nilson)

Kuvissa olen pukeutunut COS-asukokonaisuuteen. Sain tosiaan valita itselleni joitakin mieluisia vaatteita heidän valikoimistaan. Ei ollut helppo tehtävä, niin paljon ihanuuksia olisi ollut. Rakastan ylellisiä materiaaleja ja siksi päädyinkin unelmaisen pehmeään kasmir-neuleeseen ja mielettömästä ohuesta villakankaasta tehtyihin housuihin.

Kerrankin päädyttiin kuvailemaan täydellisellä hetkellä, ulkona oli niin hieno valo. Maija hääräsi kameran takana ja meillä oli aika hupaisaa, sillä tuossa vieressä oli aikamoinen jalankulkuliikenne ja moni vähän taisi hymähdellä kun vuorotellen kuvasimme toisiamme.

Kohta taitaa pakastaa kunnolla, kiittelenkin lämmintä takkivalikoimaani, sillä tällä COS:in muhkealla villapalttoolla tarkenee kylmemmälläkin säällä. Kangas on todella tiivistä villasekoitetta ja pitkät helmat suojaavat koko kropan. Sama takki löytyy myös Maijalta, Sannilta ja Reetaltakin.

Eipä tässä muuta kun jännäämään, millaiset kengät loppuviikosta pukisi jalkaan..loafereilla ei ehkä enää kannata paljon ulkona liikuskella.

7 Comments

 1. Heippa! Kaunis asu, Cosilla on hyviä perusvermeitä, sopii sulle! Mä oon muuten ihan samanlainen, rakastan kaikkea vanhaa ja historiallista, mutta silti oon samalla ihan fiiliksissä uusista trendeistä, muodista ja designista. Ja onhan kaikki uusikin osa historian jatkumoa, sama ilmiöhän tuo kai on 🙂

 2. Ihanat kuvat ja mikä valo! Ja niin annemainen asu! Ja hihhii, mä tilasin viikonloppuna nuo samaiset housut, kiva tietää, että niiden lahkeet ovat oikeasti vajaat, mehän ollaan suurinpiirtein samanpituisia.

 3. Anne

  Kiitti 🙂 olen aina fanittanut COSia ketjuliikkeistä eniten. Laadukkaat materiaalit ja yksinkertaiset mallit vetoavat minuun. Ja joo, hassua miten niin rakastaa kaikkea perinteistä ja vanhanaikaista, silti on ihan fiiliksissä uusista. Ja tosiaan, jos ei kehiteltäisi uutta, historiasta kertyisi aika tylsä… 🙂

 4. Anne

  Oli kyllä aivan mielettömän ihana valo. No, ehkä vähän haasteellinenkin tuo aurinko, mutta niin kaunis heleys. Oikeassa olet kerrassaan Annemainen asu 🙂 nuo housut ovat aivan mahtavat, itse asiassa minulle oikeasti liian isot, mutta pidän siitä miten malli taipuu myös näin vyöllä kurtattuna tyyliin. Ja lahkeiden mitta just kiva meille lyhyemmillekin.

 5. Oi mikä valo ja nainen! Täällä toinen, joka tykkää maanantaista (ainakin yleensä) ja uusista aluista. Taidan olla muutenkin aika samalla tavalla utelias luonne kuin sinä. 🙂 Jokin uusi, vaikkakin vain uusi viikko, voi aina tuoda jotain uutta kivaa. Sitä kohti, vaikka nyt mennäänkin jo keskiviikossa.

 6. Anne

  Syksyn heleä valo on kyllä yksi kauneimmista luonnonilmiöistä, ainakin nyt tuntuu siltä. Toivottavasti tämä loppusyksykin saa vielä monta aurinkoista päivää.

  Joo, ehkä tuo uusien alkujen innostus johtuu juuri uteliaisuudesta 🙂 on kiva kun jotain tapahtuu, vaikka toisaalta on myös ihana vaan olla paikallaankin. Taidan olla aika kaksijakoinen ihminen – huomaan – pelottavaa, heh.

 7. Mitä ihmettä, Pariisi Turussa? Jos päästää ripauksen fantasiaa valloilleen, olen näkevinäni saman sävyisen ja saman tyyppisen rakennuksen takanasi kuin Värikäs viikonloppu postauksessasi. Kauniisti istuva neule, hihan leikkaukset sen varmaan tekee, ehkä…maanantait blääh : )))
  Sirpa