COS wool coat
(takki COS*saatu / college Acne / farkut Monki / kengät BilliBi / laukku Stella McCartney)

Onpas korkea aika julkaista asukuva täältä kotimaisemista. Eilen olin Helsingissä viettämässä kivaa päivää, niin humputtelun kun työnkin merkeissä. Laittelen kuvia mm. ihanasta kahvilasta teille kunhan ennätän käsitellä niitä. Tänään kuitenkin on tällaisen perinteisen asukuvan vuoro.

COS wool coat

Olen tänä syksynä ollut onnekas ja saanut yhteistöiden myötä monta ihanaa vaatetta Marimekon kokoelmista ja sainpa myös COS-yhteistyön merkeissä valita heiltäkin kasan syysvaatteita, joista tässä näkyy tuo upea musta villakangastakki. Yksi syy vaatekaapin karsintaan olikin nämä uudet tulokkaat, Marimekon viehko sininen takki ja tämä musta simppeli COS-takki. Muita valitsemiani COS-vaatteita kuvailen tuota pikaa. Pitäisi ehkä tehdä omat postauksensa molempien merkkien valinnoistani.

Löysin eilen myös kivat mokkanilkkurit. Toiveissani oli palikkakanta ja mokkapinta. BilliBi:n malli istui omaan jalkaani tosi hyvin, varren pituuskin oli nappiin, joten nyt olen tyytyväinen. Kengät olivat tänään ekaa kertaa käytössä ja niin mukavat kuin vaan korolliset voivat olla, eivät tosiaan lenkkaritasoa, mutta hyvin pärjään.

COS wool coat
Acnen roosa kollarikin on uusi. En vaan voinut vastustaa sen värisävyä. Roosa on vaikea väri ja tässä minusta sävy on täydellinen – Acnen roosa. 

COS wool coat
COS wool coat

Oikeastaan minulla olisi tosi paljon teille näytettävää, mutta en ole saanut aikaan kuvaushetkeä. Kunhan tässä vähän tilanne taas rauhoittuu, niin eiköhän kaikki kivat jutut saada tänne näytille.

Olen taas ihan täynnä energiaa kun eilen oli niin kiva päivä. Tosin siinä meni viikon siivoushetki, sillä yleensä olen hoitanut keskiviikkoisin kotihommia.

6 Comments

  1. Upea asu. Juuri tuollaista takkia olen etsinyt. Pauliina

  2. Oletpa tyylikäs <3 Mistä olet ostanut nuo ihanat kengät?

  3. Anne

    Ah kiitos suloisuus 🙂 kengät oli kyllä hyvä löytö.

  4. Anne

    No nytpä tiedät mistä sellaisen voi ostaa 🙂 voin kyllä suositella lämpimästi tuota, olen tosi tarkka materiaaleista ja leikkauksista, tämä on todella hyvä!