”kaupallinen yhteistyö Suomen Blogimedia ja Verman/Helein”

Käyn erityisesti syksyisin läpi itseni hoitamiseen liittyviä toimia, kuten nyt vaikka D-vitamiinista huolehtimisen, josta teille juuri kirjoitin. Tänä syksynä olen yhteistyön puitteissa kokeillut myös kauneudenhoitoon sisäisesti tarkoitettua Heleinin Anti-Aging Premium-kauneusravintolisää.

Sain alkusyksystä testattavakseni aikuisille naisille tarkoitetun Helein Anti-Aging Premium-tuotteen. Se on kehitetty huolehtimaan erityisesti ihon hyvinvonnista. Hoidan ihoani ulkoisesti huolellisesti ja olen tottunut käyttämään laadukkaita ihonhoitotuotteita. Mitä enemmän kuitenkin ikää kertyy mittariin, iho- ja limakalvot alkaa kuivua ja menettää elastisuuttaan. On siis tärkeää ravita itseään myös sisäisesti.

Jos pitäisi summata, mikä seikka minulle ihon kunnossa on tärkintä, valitsisin ehdottomasti hehkun ja heleyden. Ihonhoidossa tärkein päämääräni onkin säilyttää freesi ja terveen näköinen olemus. Iästä riippumatta iho voi olla heleä ja se on minusta kauneimman ihon merkki.

Helein Anti-Aging Premium sisältää patentoitua Ceramosides-uutetta, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää sitä kautta ryppyjen muodostumista. Tuote sisältää myös koentsyymi Q10:tä ja hyaluronihappoa. Lisäksi koostumuksessa on A- ja E-vitamiineja sekä Vihreä tee-uutetta. Erityisesti minua kiinnostaa kosteuttaa ihoa ja limakalvoja, jotka luonnollisesti iän myötä alkavat kuivua. Tässäkin asiassa ennaltaehkäisy on minusta luontevaa.

Helein-kauneusravintolisissä on eri-ikäisille naisille suunnatut täsmätuotteet. Anna-Sofia kirjoitti nuorille naisille suunnitellusta Helein Biotin +-valmisteesta ja Riikka päälle kolmekymppisille tarkoitetusta Helein Skin, Hair & Nails-valmisteesta. Minä puolestani testasin tätä varttuneempien versiota Heleineistä, joka on tarkoitettu erityisesti 40+-vuotiaille.

Ihoni ainakin voi erittäin hyvin nyt. Olen testannut Heleiniä reilun kuukauden ja jos tarkkaan mietin niin ainakaan vielä en ole huomannut esimerkiksi tyypillistä syksyistä käsien hurjaa kuivumista tai ihon ”harmaantumista” – tarkoitan siis tuolla harmaantumisella sellaista sameaa fiilistä.

Liputan kovasti terveen itsestään huolehtimisen puolesta, niin sisäisen kun ulkoisenkin hoitamisen puitteissa. Noin muuten yritän lisäksi aktivoida mieltäni positiivisella asenteella ja ajatusmalleilla. Näiden kaikkien yhdistelmästä muodostuu toivottavasti freesi ja innostunut olemus.

Olisi mukava kuulla myös mitkä ovat teidän itsestänne huolehtimiseen kuuluvia rutiineita!

1 Comment

  1. Vartalon osalta rutiineihini kuuluvat kuorinta kerran viikossa (saunomisen yhteydessä) kuorintavoiteella sekä kuivaharjaus ennen suihkua pari kertaa viikossa, ja pesun jälkeen kosteutus eli vartalovoide. Jalat raspaan kerran viikossa, rasvaus aamuin illoin käsien rasvauksen yhteydessä. Kasvot kuorin pari kertaa viikossa ja sen jälkeen laitan naamion, tarpeen mukaan joko puhdistavan, kirkastavan, kosteuttavan tai kiinteyttävän tai sekaihoisena laitan eri naamion T-alueelle ja poskiin. Olen naamioiden ja seerumien suurkuluttaja, puhdistuksen jälkeen ensin seerumi ja sitten voide. Kasvonaamioiden käyttö ja vartalon kosteutus pesun jälkeen ovat olleet rutiineitani jo teini-iästä lähtien, ja tuntuu se jotakin hedelmää kantavan, sillä olen vuosien saatossa saanut paljon kehuja sileästä ja pehmeästä ihostani. Parina viime vuotena olen käyttänyt myös kollageenivalmisteita sisäisesti. Eikä pidä unohtaa säännöllistä liikuntaa, lenkkeilen, jumppaan ja venyttelen sekä nostelen pieniä käsipainoja, joilla saa niin allit kuin hartia- ja niskakivut pysymään loitolla ja ryhdin hyvänä 🙂 T: Ansu