Terveiset Pariisista! Aamutuimaan herätty, lennetty ja kotiuduttu. Päivä alkoi leppoisasti asettumalla hotellihuoneeseen. Sieltä suunnattiin sitten kaupungille ja piipahdettiin Tuliersissa vähän jo kuvailemassakin. Kovasti jo tuntuu tutulta nämä rutiinit täällä.

Meidän tuttu hotelli Lorette on kyllä ihan huippu. Se oli rempattu viimekäynnin jälkeen ja kaikki oli niin kivan freesiä. Pidän raikkaasta sisustuksesta, mutta eniten noista pariovin varustelluista ikkunoista, joita koristavat takorautakaiteet ja riippapelargonit – samanlainen rehottaa edelleen meidän terassilla kotona.

Napsaisin muutamia kuvia Elie Saabin näytöksen ulkopuolelta. Oli jo kova into päästä kuvailemaan. Nykyisin kuvaajia ja etenkin faneja on paljon ja hässäkkä on aikamoinen. Itse en viitsi rynnätä väkijoukkoon kuvaamaan, vaan yritän poimia minusta mielenkiintoisia yksityiskohtia ja asuja. Usein niitä löytää parhaiten olemalla nopea ja kuvaamalla aidossa tilanteessa.

Spottasin noin muotimielessä muutamia huomioita:

-metallinhohto
-sametti
-mokkanilkkurit
-kerrospukeutuminen
-värit; viininpunainen, kirkas vihreä, sininen, kameli, kulta
-olkalaukut
-riivityt farkunlahkeet
-vajaamittaiset housut

Huomenna onkin jännä päivä tiedossa, nimittäin Marimekko esittelee ensi kevään kokoelmansa. Odotan innolla presentaatiota ja teille onkin luvassa siitä kattavaa postausta.

Eipä nyt muuta kuin Pariisi kuittaa tältä päivältä!

Comments are closed.