Minulla on vielä iso liuta kuvasatoa Pariisin reissulta, joten tähän väliin taas pieni piipahdus tuon lempikaupunkini tunnelmaan. Marimekon näytöspäivänä oli vielä pienimuotoinen Marimekko-illallinen Suomen suurlähetystön tiloissa ja olinkin kovin otettu sinne saamastani kutsusta. Mukava päivä oli ihana päättää tunnelmallisella illallisella kokonaan Marimekon tekstiileillä ja astioilla katetun pöydän äärellä.

 (neule ja laukku Marimekko*lainassa / housut Mango / kengät Vagabond)

Illallisen asuksi valitsin Marimekon Piper-neuleen, jonka herkullinen väritys ja kuosi ovat kovasti mieleeni. Täyteläinen väritys on kuin suoraan luonnon meille tarjoileman ruskan upeimmista sävyistä. Olalla keikkuu Alisa 2-laukku, jonka syvä viininpunainen väri on täydellinen syyslaukkuun.

Täytyy kyllä sanoa, että kaiholla katselen kuvien maisemia ja Pariisin kaunista valoa, se on tuollaisessa alkuillan hämärässäkin niin raikkaan sävyinen. Puhumattakaan mielettömän upeista kuvaustaustoista. Mutta on kyllä ihana, kun voi kuvien muodossa fiilistellä vielä huisia matkaa.

Nytpä jatkan tästä myöhäisiin lauantain siivouspuuhiin, jotta saan nauttia illalla siististä kodista kynttilöiden tunnelmassa. Huomenna puuhailen vähän kuvia blogia varten. Tarkoitus olisi kuvailla vaikka mitä. Blogikirppistäkin suunnittelen, sillä olen ollut kovin onnekas viimeaikoina, yhteistöiden puitteissa olen saanut monta ihanaa vaatekappaletta talvigarderobiini ja niiden lisäksi on tullut itsekin ostettua monta uutta vaatetta. Joten pakko karsia. Yritän saada huomisiltana tai viimeistään alkuviikosta tänne postausta myytävistä jutuista.

Mukavaa viikonloppua!

2 Comments

  1. Tosi kaunis tuo Marimekon neule, se on aivan sinun näköinen!

  2. Anne

    Neule on kyllä minusta tosi herkullinen, tuo kuosi ja värimaailma on ihania!