”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Tähän viikkoon osuu toinenkin yhteistyöpostaus Sokoksen kanssa, sillä nyt on käsillä syksyn takki- ja kenkäsesonki. Siihen liittyen kävin valitsemassa tähän postaukseen muutaman oman suosikkini Sokoksen takki- ja kenkävalikoimasta.

Sokoksella on 13.-16.10. mukava -20% ostoetu naisten ja miesten takeista ja kengistä. Etu löytyy S-mobiili-sovelluksesta. Eli jos et ole tuota kätevää apsia vielä ladannut, niin nyt se kannattaa tehdä!

S-mobiiliin on tullut myös äskettäin kätevä sähköinen kassakuitti-palvelu. Siihen voi tutustua tarkemmin tästä sivulta. Itse olen maailman huonoin säilömään tärkeitäkin kuitteja, mm. takuukuitteja, joten tällainen palvelu on minusta aivan mahtava.

Palataanpa itse aiheeseen eli ensimmäisenä takkiin. Ihastelin tuota s.Oliverin harmaata villakangastakkia jo Sokos-kuvaston kannesta. Takki on kevyt ja se toimii varmasti nyt mainiosti neuleen kanssa ja kun ilmat kylmenevät voi sen alle sujauttaa kevytuntuvatakin lisälämmikkeeksi. Itseltäni muuten puuttuu alustakiksi sopiva kevytuntsikka ja olen ajatellut vihdoin hankkia sellaisen täksi talveksi. Jos (ja kun) tulee oikein kylmiä pakkasilmoja, tarkenee silti ihanilla villakangastakeilla, eikä tarvitse kulkea monta kuukautta untuvaparkassa.

Talvikauden kenkien suhteen olen aika yksioikoinen. Mieluusti kaapista löytyy yhdet fiinimmät nilkkurit, kuten tähän poimimani Unisan versiot. Unisa on tunnettu erityisen mukavasta lestistään ja nämäkin kyllä istuivat jalkaan tosi hyvin, eikä korkea korko tuntunut minustakaan epämukavalta. Olen nimittäin aika huono korkojen käyttäjä, silloin kun päädyn  korollisiin kenkiin, vaadin niiltä mukavuutta. Pidän kovasti myös näiden nilkkureiden mutaisen harmahtavasta sävystä.

Mutta tadaa, tiedättekin jo, ihan kiistattomat lempikenkäni kautta vuoden ovat valkoiset lenkkarit. Sokokselle oli nyt saapunut Adidakselta täysvalkoisia Stan Smith-tossuja – ehkä on pakko käyttää oma -20% -kenkäetuni noihin. Koska tossut päätyvät jalkaani useimpina päivinä, täytyy minun uusia niitä myös tiuhaan tahtiin. Onneksi tällaiset kengät eivät ole sieltä hintavimmasta päästä. Eli jos pitää valita kahdet suosikkikengät talvikauteen, ovat ne valkoiset lenkkarit + upeat nilkkurit.
Kuvien skarppi musta laukku on kenkämerkkinä tunnetun Vagabondin mallistoa. Siinä on ihana nubukkimainen pinta ja oikein ryhdikäs olemus. Sokoksella on hyvä valikoima myös Vagabondin kenkiä, siellä jo vähän fiilistelin mm. palikkakantaisia mokkanilkkureita – käykääkääpäs vilkaisemassa. Tiger of Swedenilläkin oli houkuttelevan näköiset nilkkurit, sellaiset mustat aika matalat, joissa oli kuminauhavenyke varressa.

Bonuksena vielä kaksi ihanuutta, jotka täydentävät villakangastakin. Mieletön neulepaita, tässä Filippa K:n houkutteleva versio. Tuollainen vähän oranssiin vivahtava kameli taitaa olla yksi tämän talven suosikkisävyjä neuleissa. Vetoaa ainakin minuun. Ja kun nyt kerran ollaan viluisemmissa tunnelmissa niin eipäs passaa unohtaa myssyä. Espritiltä löytyi tuommoinen harmaa pipo.
 
Lopuksi vielä kertaus: tämän viikon loppuun saakka S-mobiilista voi ladata -20% etukupongin takki- ja kenkäostoksia varten.

10 Comments

 1. Hei,

  Kenen valmistajan on tuo ihana betoninen pöytä kuvissa?

  T. Hanna

 2. Ihailin samaa takkia kuvastossa; viikonloppuna pitää ehtiä sovittelemaan. Vaikuttaako materiaali hyvältä? Loistava idea tuo kevytuntuvatakki alle. Tarkoitat varmaan sellaista vyötärömittaista? Ostoslistalle siis sellainenkin!

 3. Anne

  Pöydän nimi on Murmansk ja sitä voi tilata meiltä Koodista. Pöytä on sellaisen pienen tekijän valmistama. Tosi kaunis pöytä kerrassaan.

 4. Anne

  Mä rakastan syysvaatteita, tuntuu että löytää vaikka mitä ihanaa. Syksykin on ihan kiva, ainakin kun ei ole märkää. Ja juu, nilkkurit on tyylikkäät 🙂

 5. Anne

  Materiaali vaikutti hyvältä, sellaista napakkaa villasekoite huopakangasta. Malli on sellainen, että ottaisin kokoa suuremman, se on nätimpi kun ei ole ihan ihoa nuoleva. Sitten sinne mahtuu alle tarpeeksi lämmikettäkin. Ja juu tarkoitin juuri sellaista lyhyttä kevyttä untsikkaa. Olen jo vaikka kuinka kauan ollut ostamassa semmoista, jos nyt vihdoin 🙂

 6. Oliverin villakangastakki on aivan upea, tyylikäs kuin mikä, sellainen "upseerimainen", tykkään kovasti. Haluaisin myös, mutta ehkä mustana. Näyttää kuvassa kovin ohuelta materiaalilta koska valo läpäisee sen noin hyvin, onko siis ohut?
  Sirpa

 7. Anne

  On se verrattain ohut, mutta toisaalta huopamainen villasekoite on tosi lämmin matsku. Takki on muuten sellainen, että sitä voisi pitää sysitalvella ns. sisätakkina kuten pitkää villatakkia.

 8. Ja taas tuo ihana naulakko seikkailee kuvissa! Se tulee kaikkialla vastaan… 🙂