Pikahuikat tänne ennen lauantain työpäivän alkua. Mitä jos tänä viikonloppuna iloteltaisiin hieman väreillä, kuten vaikkapa kuvan naisen tyyliin. Jos yhdistäisi asuun jotakin itselle epätavallista tai asettaisi sohvalle rohkean sävyisen tyynyn. Viikonlopun kunniaksi sitaisisi kaulaan nätin huivin ja laittelisi sohvapöydälle kullanvärisen kynttilänjalan.

Oudot yhdistelmät kiehtovat välillä. Mitä jos aina ei pelaisi varman päälle. Revittelisi vaikka pienissä yksityiskohdissa.

Kuvan asusta voi bongata tämän hetkisiä trendivärejä ja yksityiskohtia, niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin puolella:

-tiilenpunaista
-kirkasta sinistä
-kirkkaanpunaista
-pörröpinttaa
-metallinhohtoa
-kerrostelua ja rohkeaa yhdistelyä

Inspiroivaa ja aurinkoista viikonloppua!

4 Comments

 1. No tänne blogiin napsauttaessa ei todellakaan jää ilman inspiksiä. Pian on käsillä tai on jo alkanut kamala-harmaa-kaamosruma-pimeys, joten "ei niin varman päälle mustaa ja harmaata" sopisi teemaan hyvin. Vangitseva tuo kuva. Nainen ja rakennus istuvat enempi kuin täydellisesti samaan otokseen. Onko nainen hakeutunut juuri tuohon kohtaan selailemaan, tai onko vain sattumaa, että rakennus "tukee" naisen upeutta ja nainen istuu rakennuksen arkkitehtuuriin kuin nenä päähän, naisen vaatetuksen sävy on just rakennukseen istuva?
  Sirpa

 2. Anne

  Kiitos Sirpa ihanasta kommentistasi 🙂 tosi tosi kiva kuulla!
  Pariisissa kaikki taustat ovat niin upeita, että kun saa napattua kuvan oikealla hetkellä siitä tulee aina kaunis.

 3. Anne

  Heippa 🙂 juu, vähän samaa pohdin minäkin. Tämä tsemppaus väreihin oli myös itselleni tarkoitettu, heh.