Tavallinen harmaa ja sateinen maanantai. Positiivista on kaikki ne kivat asiat joita viikon varrelle on suunnitelmissa, mm. pikkujoulut. Kivaa on myös lämpöasteet, nimittäin vaikka kuinka tykkäänkin uusista talvitakeistani, on silti mahtava pukea päälle vähän ohuempi uusi bomber-takkini. Kerroinkin teille aiemmin, että sain valita joitakin mieleisiä vaatteita COS:in valikoimista ja niiden joukossa oli tämä kevyt ja yksinkertainen takki. Vaatekaappi oli kaivannut tällaista jo tovin, tässä yhdistyivät kaikki toiveeni – hillityn tyylikäs väri ja aikuismaisen simppeli malli. Vaikka takki on aika ohut, se on tiiviin materiaalin ansiosta aika lämmin. Tällä pärjää pikkupakkasillakin jos alla on neuletta.

(takki ja villakangashousut COS*saatu / neule Benetton / loaferit Nilson / laukku Stella McCartney)

Valitsin tänään tosi poikamaisen asukokonaisuuden. Väljät villakangashousut ovat todella mukavat päällä, tekee mieli kulkea koko ajan kädet taskuissa.

Kiitos vaan Tomille hyppykuvasta ( ja muistakin). Hän komensi minua hyppäämään, ettei tule aina samanlaisia pönötyksiä. Siinäpä teille siis hyppelyä.

Ollaan tosiaan suunnittelemassa pikkujoulukemuja työporukan kesken ja meillä on ollut kova pohtiminen asujen suhteen, heh. Ainakin tulee hauskaa, niin paljon ollaan jo naurettu kemuja suunnitellessa.

Hypelkäähän tekin!

6 Comments

 1. Hih, mitä olisi elämä ilman hyppelyä 🙂

  Mie suorastaan järkytin työmaan ukkelit tänään tervehtimällä "ihanaa maanantai huomenta" -lausahduksella. Minusta se oli hyvä aloitus marraskuun räntäsateeseen 😀

  Ei osunut ja uponnut muihin, mutta kokeilen huomenna uudestaan ?

 2. Tosi kiva kokonaisuus, saat jopa minun silmiin bombertakeista 90-luvulla traumatisoituneen näyttämään bomberin hyvältä. 😀

 3. Anne

  Sanos muuta 🙂 mulla on usein tapana olla tosi totinen ja keskittynyt kuvissa, eikä se ole ollenkaan normaali olotilani. Tuo hyppy on paremminkin sitä mitä (toivottavasti) olen oikeasti.

  Ja tosiaan, maanantaina oikein himottaa olla yltiöpositiivinen ja jakaa sitä ympräillekin. Ja samaa rataa kannattaa jatkaa – moni asia on asenteesta kiinni.

 4. Anne

  Tackar 🙂 välillä on hypittävä ja pukeuduttava muuhun kun farkkuihin, heh.

 5. Anne

  Haha, miksiköhän mä en muista ysäriltä bombereita. Tai no hyvä, niin ei ole sellaisia traumoja :)) paitsi miellän ne aina vähän skinnareihin, mutten näitä tyylikkäitä versioita. Tavallaan bombereista on tullut jonkinlaisia klassikoita.

  Kiitos Jonna <3