Tavallinen harmaa ja sateinen maanantai. Positiivista on kaikki ne kivat asiat joita viikon varrelle on suunnitelmissa, mm. pikkujoulut. Kivaa on myös lämpöasteet, nimittäin vaikka kuinka tykkäänkin uusista talvitakeistani, on silti mahtava pukea päälle vähän ohuempi uusi bomber-takkini. Kerroinkin teille aiemmin, että sain valita joitakin mieleisiä vaatteita COS:in valikoimista ja niiden joukossa oli tämä kevyt ja yksinkertainen takki. Vaatekaappi oli kaivannut tällaista jo tovin, tässä yhdistyivät kaikki toiveeni – hillityn tyylikäs väri ja aikuismaisen yksinkertainen malli. Vaikka takki on aika ohut, se on tiiviin materiaalin ansiosta aika lämmin. Tällä pärjää pikkupakkasillakin jos alla on neuletta.

(takki ja villakangashousut COS*saatu / neule Benetton / loaferit Nilson / laukku Stella McCartney)

Valitsin tänään tosi poikamaisen asukokonaisuuden. Väljät villakangashousut ovat todella mukavat päällä, tekee mieli kulkea koko ajan kädet taskuissa.

Kiitos vaan Tomille hyppykuvasta ( ja muistakin). Hän komensi minua hyppäämään, ettei tule aina samanlaisia pönötyksiä. Siinäpä teille siis hyppelyä.

Ollaan tosiaan suunnittelemassa pikkujoulukemuja typorukan kesken ja meillä on ollut kova pohtiminen asujen suhteen, heh. Ainakin tulee hauskaa, niin paljon ollaan jo naurettu kemuja suunnitellessa.

Hypelkäähän tekin!

Comments are closed.