Tiedättekö mitä ihan vähän jo odotan joulussa – sellaista leppoisaa oleilua ja suklaaövereitä. Sen leppoisan oleilun aikana olisi tosi kiva virkistää itseänsä vaikka uusilla blogi/insta-tuttavuuksilla. Niinpä ajattelin pyytää teitä linkkaamaan omat somenne tähän postaukseen.

Toivottavasti moni muukin sieltä sitten löytää uutta kiinnostavaa luettavaa ja seurattavaa. Tällaisena pimeänä vuodenaikana on mukava jakaa inspiraatiota toisille.

Tässä omassa blogissani, kuten myös instagramissani @muotimielessa, jaan sekalaisia inspiraatioitani. Mukana on sisustusta, pukeutumista, kauneudenhoitoa ja tietysti myös kotihommiakin. Aloitin joskus muinoin muotibloggarina, mutta sittemmin huomasin rönsyileväni niin paljon, että parempi olla oma itsensä ja kertoa niistä asioista joista luonnostaan on kiinnostunut ja tietysti myös joista tietää jotakin.

Minua kiinnostaa kuulla teistä ja teidän innostuksistanne. Olen itse löytänyt monta kivaa sometiliä toisten blogien linkeistä, joten kannattaa ehdottomasti laittaa nyt oma sometili jakoon. Kerro vielä vaikka muutamalla sanasella mitä sieltä ehkä löytää.

Vinkkaa siis oma somesi kommenttilaatikkoon!

21 Comments

 1. @anne_maarit insta, ruokaa, sisustusta, artek, marimekko ja kirppistelyt.. Oon tykänny
  T:Mari

 2. Hei, olipa kiva idea, ja toki siihen piti heti tarttua. Kirjoittelen itse lifestyleblogia aikuisille naisille, jossa käsittelen sisustusta, tyyliä, kokkailua ja matkustelua sekä jaan kauneuteen liittyviä vinkkejä. Olen tehnyt pitkän uran kosmetiikka-alalla, joten se on lähellä sydäntäni. Blogin osoite on: sopusointuja.blogspot.fi ja instassa löytyy @sopusointujablog. Iloa viikkoosi! Maarit

  http://sopusointuja.blogspot.com

 3. Jaan omia sekalaisia inspiraationaiheitani Instassa nimellä @svalstrand. Kiinnostuksen kohteena visuaalisesti mielenkiintoiset pienet ja isot asiat.

 4. Hei!

  Pitkään olen seurannut sinua niin blogin kuin instan kautta. Itse fiilistelen sisustusjuttuja tilillä @vintagetila. Mukavaa joulun odotusta t. Anna

 5. Rentoa sisustamista, valokuvaamista sekä hetkiä uuden talon ympärillä löytyy yksiseitsemasta.blogspot.fi ja instagram yksiseitsemasta.

 6. Sisustamista omasta ja muitten kodeista, matkustamista, työprojekteja ja helppoja askarteluvinkkejä löytyy muuttuvakotini.blogspot.com sivulta ja instagrami tili löytyy muuttuvakotini nimellä.
  Ihanaa joulun odotusta sinne täältä sateisesta Tornosta. Täällä ei enää kuin pieni pläntti lunta ja saa vetää kumpparit jalkaan kun ulos lähtee. Ei kiva 🙁

 7. Olipa kiva postaus! Nyt jo bongasin monta uutta, kiinnostavan oloista tuttavuutta 🙂

  Itelläni on lapsiperheaiheinen (meillä 3- ja 4-vuotiaat pojat) blogi, jossa kirjoittelen kaikesta muustakin mieleen juolahtavasta. Opiskelen valokuvausta, joten viime aikoina ajatukset ovat pyörineet hyvin paljon sen ympärillä. Myös mm. terveellinen ruokavalio ja luonnonkosmetiikka ovat lähellä sydäntäni. Samoin meri ja kesäpaikkamme, lähes satavuotias torppa Turun saaristossa. Tervetuloa vilkaisemaan ♥
  http://ainalahellani.blogspot.fi

 8. Hauska ajatus tutustua lukijoihin!

  Oma instani sisältää visuaalisen viestinnän freelancerin arkea ja DIY-projekteja: Helsingin Puu-Vallilassa sijaitsevan kodin kunnostusta, oman mikromökin rakennusta sekä käsin dreijattua keramiikkaa – tervetuloa inspiroitumaan 🙂

  Kiira @kipsonite

 9. Tämä on tosi kiva idea!
  Aloitin lokakuussa keräämään turkulaisten asukuvia ja tyylejä @turkulooks Instagram-tilille. Inspiroidun päivittäin turkulaisten ihanista tyyleistä ja ajattelin perustaa kanavan, minkä kautta muutkin voivat niitä päästä ihailemaan!

  http://www.instagram.com/turkulooks

 10. Vähän erilaisella teemalla jaan kuvia elämästäni instassa nimimerkillä @lapaaaa. Ammattilentopalloilijan elämää Ranskassa.

 11. Olen kirjoitellut sisustuspainotteista lifestyle-blogiani jo kohta viisi vuotta. Kutsun blogiani inspiraationurkkaukseksi, sillä siellä voin jakaa asioita, joista innostun. Olen intohimoinen skandinaavisen muotoilun ihailija ja rivitalokotimme on tosi pohjoismaalainen – joskaan ei erityisen valkoinen. Ihan tavallinen koti, mutta sisustettu suurella sydämellä. Eikä sisustus ole koskaan ihan valmis. 🙂

  http://zubiscorner.blogspot.fi/

 12. Täällä kans yksi "tuntematon" bloggari, joka on vaatimattomassa hämärässä blogannut jo rapiat kuusi vuotta. Nyt olen tullut siihen vaiheeseen elämässä, että voisin haluta tehdä tätä työkseni. Innolla seuraan teidän blogeja ja yritän hahmottaa kuin tämä kaikki menee. Lemon Gay on oman elämän laifstaili, intohimona vähän kaikki. Kuvaan, kokkailen ja matkailen. Elän elämää ja siitä hörisen. Ai niin, unohtamatta auvoissa parisuhde elämää. Mahtavaa joulun odotusta sulle!

 13. En kirjoita blogia, mutta instagrammaan jonkin verran. Nyt opiskelut vie paljon aikaa ja kuvia ei ehdi napsia riittävän usein. Instassa vilisee kodin sisustusta, lapsiperheen arkea ja matkustelua. Enimmäkseen pyrin postaamaan hyvän mielen kauniita fiiliskuvia. Löytyy @tiinapaa

  -Tiina-