Nämä kuvat nappasin viime sunnuntaina, mutta sama kimppu löytyy vieläkin ruokatilan pöydältä. Noh, totuuden nimessä sen olisi osittain jo voinut siirtää kompostin puolelle, pari oksaa näyttää vielä siltä, että siirto pienempään maljakkoon kannattaa. Mutta viikonlopun kunniaksi aina kukkia, edes jossain muodossa. Rakastan tätä alkutalven kukkatarjontaa, sehän on tullut jo selväksi. Ihanat viininpunaiset oksat henkivät niin kauniisti syksyä ja herkät valkoiset anemonet raikastavat ja tuovat hentoutta.

Kynttilöitä tulee tosiaan polteltua ihan koko ajan. Tuikkujen lisäksi suosikkejani ovat Havin valkoiset peruskynttilät, niitä täytyy taas hamstrata lisää pian. Kaunis tulitikkurasia on kiva jättää käden ulottuville, kuvassa By Lassenin tulitikut.

Lauantai-iltana ei oikein ole mielessä mitään erityistä. Ollaan rentouduttu sohvalla ruoan jälkeen ja nyt toinen lähti iltalenkille ja minä istahdin koneen ääreen. Ajattelin poikkeuksellisesti mennä siivoomaan makuuhuoneeseen puhtaat lakanat, sillä ajateltiin vetäytyä sinne ajoissa ja katsella Walking Dead-sarjan uusimpia jaksoja, meillä on kaikki kolme nyt tullutta jaksoa tallennettuna. Ovat kuulemma aika rajua settiä.. Netflixin puolella saimme juuri katsottua Blacklistin jaksot. Raskaan viikon jälkeen sarjamaraton on parasta. Huomiselle sunnuntaille olenkin jo ennättänyt kasata itselleni ison läjän touhuttavaa.

Leppoisaa viikonloppua!

6 Comments

  1. Oi miten kaunista!! <3 Arvaatkos mitä, täällä on nykyään kanssa seiskatuolit! 🙂 No ByLassenin tikut on niin kauniit, täällä noi samat, ja vihreä marmoritarjotin kanssa 😀 t.sisustussopuli

  2. Viininpunainen on ihana väri kukissa, se sopii tähän pimeään aikaan ja tuo kontrastia. Kauniin seesteinen tunnelma kodissasi muutenkin!

  3. Anne

    No oon kyllä huomannut sun tuolit, ovat ihan mielettömät kokovalkoisina. Omat seiskat on ostettu tasan 20-vuotta sitten ja edelleen olen niihin tyytyväinen. Ja kyllä, tykkään samoista jutskista kun sä 🙂 <3

  4. Anne

    Eikö, viininpunainen kukissa, etenkin kun varret samaa sävyä, on niin upea. Ja kiitos, nyt ei vaan tunnu kovin seesteiseltä, kun remonttikaaos päällä 🙂

  5. Ihan mahtavaa, että niin pitkään olleet sulla ja palvelleet hyvin! Eamesin tuoleihin päädyin 10 vuotta sitten, kun silloin "kaikilla" oli seiskat. Nyt kun suurin "villitys" on eameseissa, tuntui että seiskat miellyttää edelleen ja niiden aito materiaali. 🙂