Tämä pimeä syksy on itselleni tietynlaista uudistumisen aikaa. Haluan laitella kaikkea kuntoon, ehkä se on tehokkuuden maksimoimista pimeän unohtamiseksi. Sain käytyä kampaajalla joku hetki sitten ja olen aivan innoissani kun vihdoin hiuksiin löytyi tarpeeksi vaalea raidoitus. Taisin löytää uuden luottokampaajan ihan työpaikan vierestä.

Ihonhoito on myös tullut tarkistettua, eikä vähiten kivojen yhteistyökuvioiden myötä. Valehtelematta koen ihoni olevan parhaassa kunnossa pitkään aikaan. Juttelin aiemmin sisäisesti nautittavista kapseleista, mutta myös mahtavilla luonnonkosmetiikan hoitotuotteilla on ollut suuri vaikutus. Kerron pian lisää tästä teille.

Tällä kertaa kuitenkin paneudun itsensä hoitamisen visuaaliseen puoleen, eli meikkeihin. Enpä ole kovin montaa kertaa näistä kirjoitellut blogini historiassa. Kenties joskus maininnut jostakin uudesta ostoksesta, mutta siinä kaikki. Oma meikkirutiinini on ollut ties kuinka kauan samanlainen, ehkä jopa liiankin yksioikoinen ja sain nyt puuskan pieneen freesaantumiseen. Tähän liittyen minulla on teille turkulaisille (miksei muillekin) lukijoilleni ehdotus, joten kurkkaa tarkkaan postauksen loppuosa.

Kerron tässä ensin miten suurin piirtein koostan päivittäisen meikkini.

Olen käyttänyt todella kauan Lumenen CC-voidetta ihon pohjustukseen, siis niin kauan kun se on ollut olemassa. Päälle sutaisen Lumenen kivipuuteria suurella sudilla, ihan vain kevyesti. Silmät meikkaan normaalisti pelkän ripsarin avulla, uusi suosikki sekin Lumenelta.

Viimeiseimpiä villityksiä meikkikokeiluissani on strobing stick, tämä Maybellinelta. Olen myös koklaillut hienovaraista varjostamista, lähinnä kesällä maapuuterin avulla.

Poskipuna on yksi tärkeimmistä meikkituotteista. Tunnen oloni ihan alastomaksi ja huolittelemattomaksi, jos poskille ei ole sipaistu väriä. Äskettäin ostamani Urban Decayn poskipuna on aika kiva, minulla sävy Score. Poskipunan lisäksi kulmakarvojen huolittelu on itselleni ehdottoman tärkeää. Käytän kulmiin puuterimaista kulmaväriä, Elisabeth Arden-merkkistä, sen olen ostanut toodella kauan sitten.

Huulilla suosin mieluiten värillistä huulirasvaa Acolta tai jonkinlaista kiiltoa. Sain äskettäin luonnonkosmetiikkamerkki Zuii:lta testiin heidän täyteläisen huulikiillon, tästä tulee kivan peittävästi väriä. Lempparisävyjä ovat vähän lämpimään oranssiin vivahtavat värit.

Kynsien suhteen olen aika toivoton. En tiedä johtuuko tarpeellisesta vitamiinin/hivenainesaannista, perintötekijöistä vai laiskasta lakkailusta, mutta kynteni voivat kyllä suhteellisen hyvin. Ongelmallisempi osa ovat kuivat kynsinauhat, joihin toki auttaisi ahkerampi rasvailu. Mutta kun lakkaan kynnet, pidän tummista syvistä sävyistä tai nudeista neutraaleista. Kuvassa Essien Wicked-sävy.

TURKULAISET HOI

Näistä pinttyneistä meikkitavoista tuli mieleeni idis! 

Haluaisitteko kuulkaas että järkkäisin jonkinlaisen meikki-illan tässä ihan lähiaikoina? Luulen keksineeni loistavan paikan ja opastuksen, nyt vaan pitäisi saada porukka kasaan. Minusta olisi nimittäin tosi mukava viettää hetki meikkiopastusten parissa, saisi kysellä itselleen vinkkejä ja pääsisi tutustumaan sopiviin tuotteisiin. Haluaisin saada jotain uutta omaan meikkirutiiniini ja tietysti näyttää freesimmältä.

Voitaisiin vähän etukäteen miettiä mitä halutaan tietää.. Kuka olisi messissä? Jos innostuit, laitatko mulle meiliä, niin yritetään saada tällainen aikaan!

Meilaa mieluusti mahdollisimman pian ja vaikka tähän: amelender(a)gmail.com

2 Comments

  1. On aina kiinnostava kurkata muidenkin meikkipusseihin 🙂 Niin helposti sitä jämähtää omiin tuttuihin kuvioihin, vaikka kuinka seuraa uutuustarjontaa. Meikkaaminen on helppo ja kiva päivän piristys. Mukavaa viikkoa sinulle!

  2. Anne

    Minustakin on kiva nähdä mitä joku toinen käyttää ja sillä tavalla olen esim. blogeista löytänyt monta kivaa tuotetta. Ja tosiaan jämähtää, siksi innolla odotankin tuota meikki-iltaa, on tosi mukava saada vähän päivitystä/vaihtelua omaan nassuun 🙂 Mukavaa viikkoa myös sinulle!