Voi kyllä sanoa, että tänään on tullut vietettyä oikein todella rentoa sunnuntaita. Nukuin älyttömän myöhään ja hiippailin pyjamassa ties kuinka kauan. Aloitin päivän sytyttelemällä kynttilöitä jokapuolelle olohuonetta. Aamukahvin nautin sohvannurkassa perinteisesti lehtipino vieressä. Olin lauantaina niin tehokas, että tein normaalit sunnuntainkin askareet, jotta sain vaan kerrankin olla. Noh, sen verran hommia tuli tehtyä, että nämä kuvat räpsäisin.

Olenkohan kunnolla kuvannut tuota meidän nojatuolia noilla uudehkoilla päällisillä. Pähkäilinhän täällä blogissa moneen kertaan aikanaan päälliskankaan väriä. Päädyin lopulta tuollaiseen ”rohkeaan” beigen sävyyn, joka on vähän harmahtava. Tämä on pehmeä sävy, olen ollut todella tyytyväinen valintaan. Kangas erottuu hyvin valkoisen sohvan rinnalla ja on silti melkein yhtä neutraali. Kangas on Traversin valikoimasta. Päällisen ompeli Riikka Veiltexistä, hän on kyllä ihan supertaitava. Kiikutin vain vanhat päälliset malliksi ja uudet onnistuivat loistavasti. Pyysin jättämään vähän löysyyttä pesua varten, kun kutenkin kangas vähän kutistuu. Lisäksi tilasin nuo käsinojansuojat, vähän suojaa koirien nojailua varten. Sain nämä päälliset jo pääsiäisen aikoihin, eikä niitä ole tarvinnut vielä pestä kertaakaan.

Todella värittömään olkkariimme tulee sävyjä vaikka unohtamalla kauniin värisen paidan esille, heh. Acnen collegessa on ihanan herkullinen vaaleanpunaisen sävy. Kuva taittaa sen aavistuksen persikkaisemmaksi. Huomatkaa, että makkarissa ollut Saarisen pöytä on palannut takaisin paikalleen, sillä tuo toinen halusi omalle puolelleen sänkyä Tray-pöydän takaisin. No, tavallaan Saarinen olisikin mennyt siellä vähän hukkaan.

Meillä on Koodissa pieni innostus ylellisiin tuikkukuppeihin. Tilattiin taas Orreforsin ja Kosta Bodan upeuksia ja niiden saapumisesta innostuneena kaivelin kaapista omat taas käyttöön. Tuota pääkalloa meille tuli taas kirkkaana ja kultaisena. Tällaiset upeat lasituikut ovat tuoksukynttilän hintaisia, mutta säilyvät vuodesta toiseen. Hieno lasi toimii aina.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

6 Comments

 1. Todella kaunis kangasvalinta ja tuoli on niin ihana klassikko! Uskon, että tuo tuoli tulee löytymään aikanaan omastakin kodista! 🙂

 2. Tuoli on kyllä kaunis ja elegantti on myös sen päällinen! Ihailinkin näitä olohuonekuvia jo mystoryn puolella:)

 3. Anne

  Olen kyllä aina tykännyt noista Howard-tuoleista, tämä oli aikanaan unelmien täyttymys. Nyt tuota minun englantilaista versiota ei ole enää saatavilla suomesta, joten hyvä että aikanaan se on tullut hankittua. Välillä olen kyllästynytkin isoon tuoliin, mutta onhan se aika ihana. Kivasti tuoli taipuu monenlaiseen sisustukseen 🙂

 4. Anne

  Kiitos 🙂 tämä tuoli on nyt ollut minulla jo 20-vuotta ja tosiaan ihan mieletön klassikko. Laadukas ja ajaton tuoli on edelleen kuin uusi, menossa kolmannet päälliset mutta kaikkia entisiäkin voi edelleen käyttää. Kiva kun kurkkasit mun mystorynkin <3

 5. Eikö olekin kiva tuollainen laiska sunnuntai, menee se ihan hyvin lehtiä lukienkin. Minulla jäi lauantailta silitykset sunnuntaille, mutta se oli äkkiä hoidettu heti aamusta. Taidan useammin pitää tehokkaan touhulauantain. 🙂

 6. Anne

  Laiska sunnunta on kyllä ihan parasta, harmi vaan että harvoin sellaista ennättää pitää – tai jos pitää on kotona sitten kaaos :)) Mulla on yleensä aina lauantaina työpäivä ja siksi jaksan harvoin puuhata enää enempää sen jälkeen. Jotenkin vapaapäivinä riittää enemmän energiaa kotihommiin kun työpäivän jälkeen.