Siitä on tosi kauan kun Lettunen on viimeksi vieraillut täällä blogissa. Nyt on oikea aika piristää päivää Lettusen mentaliteetilla – aina on hyvä meno sanoisi hän. On niin mukavaa kun kotonakin tapahtuu, remontti on jännittävää, riittää paljon tutkittavaa. Olohuoneen lautakasatkin tuovat mukavaa vaihtelua. On minkä yli hyppiä ja uusia hajuja. On myös mukavaa kun kotona on vierailijoita, joilla on mielenkiintoisia työkaluja. 

Tyttönen ei jaksa perustaa niin paljon ”miesten hommista” mutta tuo poika on kyllä tosiaan poikamainen. Kivaa on myös se kun vieraat juoksevat hänen kanssaan takan ympäri. Tuosta juostaan ympäri, että eteisen matto on rytyssä.

Päikkäreitä nukutaan mieluiten vierekkäin samassa sohvannurkassa. Koristetyynykasat on kivoja, niiden sekaan voi kaivautua tai toisaalta ne voi heitellä sohvalta alas jos tuntuu että niitä on kasattu liikaa yhteen paikkaan. Tyttönen menee aina tuonne nurkkaan ja Lettunen on tuossa etualalla, tai selkänojalla. Mutta lähekkäin on paras.
 

Kamerallekin on mukava poseerata, palkaksi saa aina niin paljon ihailevia kehuja.

Olen muuten vasta leikellyt pojan turkin. Hän rakastaa kun hoidetaan. Jos otan hoitolaukun esille, hän tulee viivana viereen. Jos harjaan tytön turkkia, tulee poika varmasti siihen hollille, että häntäkin on hoidettava. Turkin leikkaaminen on ihan kivaa hommaa, etenkin kun koira nukkuu suurimman osan ajasta. Eli ei, emme leikkaa turkkia hoitopöydällä, vaan lattialla loikoillen.

Mitäs teidän lemmikeille kuuluu?

2 Comments