Kaiken jouluun liittyvän hössötyksen lomassa oli pakko tänään viettää hetki vaatejuttuja pohtien. Mietin mitä pukisin päälleni joulunajan siistimpään tarpeeseen ja poimin vaatekaapistani tuon ihastuttavan COS-rusettipaidan*saatu. Puuvillainen ruutupaita on hauska yhdistelmä maskuliinisuutta kuosin muodossa ja naisellisuutta rusettien myötä.  Tällaiset yksinkertaiset vaatteet ovat mainioita, sillä toimivat työasuissa, mutta ovat hitusen fiinimpäänkin tarpeeseen sopivia. Ihana pukea vaihteeksi päälle jotakin muuta kuin neulepaita.

Paidan kuvausta suunnitellessani mallasin sitä eri paikkoihin ja mietin pientä kivaa rekvisiittaa kuvaan. Tartuin jälleen tuohon viehättävään Bolialta saatuun inspiraatiokirjaan. Harmi että tämä skandimerkki ei tällä erää mahdu Koodin valikoimiin. Tästä opuksesta on ollut todella paljon iloa ja inspiraatiota. Jokaiseen aukeamaan on loihdittu mitä kauniimpaa katseltavaa.

Poimin kuviin myös hienoimmat talvikenkäni, eli BilliBi-mokkanilkkurit. Näitä olen käyttänyt lähinnä sisällä työkenkinä, omat jalat eivät taivu noinkaan maltillisilla koroilla pidempään kaupunkikävelyyn. Mutta täytyyhän kaapista löytyä myös skarpimpaa kenkävaihtoehtoa ja näiden ulkonäkö on nyt ihan ajankohtainen. Kengät kyllä määrittävät aika pitkälle koko asun tyylin.

Kirjasta löytyi kenkäkuvaankin mitä mainiointa taustaväriskaalaa. Huomasin ihastelevani noita kuvissa näkyviä sävyjä. Väri-inspiraatiota voi ammentaa mitä hassuimmistakin kohteista. 

Luonnonkosmetiikkaintoilijana olen ilostunut myös uusista huulipunista, jotka sain ihanassa Sugarin paketissa (kiitokset). Axiology on täysin vegaaninen huulipunasarja, joka sisältää luonnollisia raaka-aineita – värikin tulee luonnollisista pigmenteistä. Koostumus tuntuu miellyttävän voidemaiselta, ei yhtään kuivalta, muttei toisaalta kiiltomaiseltakaan.

Huulipuna on kyllä oiva tapa lisätä olemukseen sähäkkyyttä. Lempisävyjäni ovat tuollaiset keskipunaiset, persikkaisen lämpimään taittavat sävyt.  Ihailen kosmetiikassa myös kauniita pakkauksia. Katsokaa vaikka kuinka kaunis tuo kultainen hylsykin on.

Kaikkiseltaan tästä postauksesta voisi poimia seuraavia ajankohtaisia asioita:

-maskuliiniset ruutukuosit
-mokkapinta
-jämäkät linjat kengissä
-kulta yksityiskohdissa
-vihreään taittavat harmaat
-savuisen harmaa turkoosi
-pinkki ja persikka
-siniharmaa yhdistettynä kultaan

Haetko sinä arkisista asioista inspiraatiota?

Comments are closed.