Haluan mielelläni jakaa itseäni inspiroivia tyylibongauksia täällä blogissani. Oikeastaan tulee liiankin harvoin tehtyä tällaisia juttuja. Nyt kuitenkin oli erityisen pakko jakaa tämä Garance Dorén tekemä juttu Karolinasta. Nimittäin muistatteko kun kerroin illastaneeni Pariisissa Marimekon vieraana ja että minua vastapäätä illallispöydässä istui supertyylikäs Karolina, joka kuuluu Marimekon asustessuunnittelutiimiin. Tässäpä on nyt tuon tyylikkään naisen esittely Garance Doren tyyliin.

Taisin kertoa teille että Karolinalla oli Marimekko-illallisella upea valkoinen Vetementsin paitis. No tuossa kuvassa se nyt näkyy, sama paita. Ihastelin näissä kuvissa myös hänen Marimekko-laukkuaan ja Celinén beigeä neuletta, kaiken muun lisäksi tietysti.
Tämän kauniin inspiraatiopläjäyksen myötä toivottelen mukavaa viikonloppua!

Comments are closed.