Tervetuloa vuosi 2017! Toivon tietysti parempaa ja rennompaa vuotta kuin edellinen, niin aina. Toivon kaikille iloa ja tsemppiä siihen mitä eteen tuleekaan. Toivottavasti hyviä asioita ja jos huonompia, niin tasapainoista asennetta vaikeuksien vastaanottamiseen – mitä se sitten lieneekään.

Me vietimme vuoden vaihdetta kotosalla, niin kuin aina. Se on kivointa. 

Viime vuonna jäimme ilman sushia ja tänä vuonna tilasin annoksen jo päivää aiemmin valmiiksi. En tiedä milloin sushin syömisestä on tullut tapa uuden vuoden aattoon. Ihanan freesiltä se maistuikin. 

Jälkkäriksi syötiin liikaa prinsessakakkua. Jouluksi ei tullut lopulta tehtyä mitään jälkiruokia, niin paljon nameja tuli syötyä. Otettiin vahinko takaisin ja herkuteltiin kakulla oikein kunnolla.
Löhöttiin ilta olkkarissa ja kuunneltiin musiikkia kynttilänvalossa. Välillä vilkuiltiin ikkunasta raketteja, meidän nurkilla niitä riitti aikaisemmasta alkaen, ensimmäisen kierroksen hoitivat lapsiperheet ja keskiyön aikaan isommasta paukkeesta vastasivat sitten ihan aikuiset. 
Koirat olivat suhteellisen rauhallisia, Tyttönen jännitti vähän enemmän kun Lettunen. Onneksi kuitenkin meidän rauhallisella käytöksellä kaikki meni hyvin.

Meidän takapihalla on niittyä, jonne monet kerääntyvät ampumaan raketteja. Oli siis ilo ihailla raketteja ihan omalta talon nurkalta. Meilläkin oli yksi näyttävä pata, josta yritin napsia filmiä. Nämä ovat siitä otettujan pysäytyskuvia. Mutta kuten aina, halusin katsoa raketit ihan oikeasti, enkä puhelimen kautta, ei ihan sihti osunut parhaisiin kuvioihin. Mutta mitäpä tuosta, parasta on ilo uudesta vuodesta!

Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoitani!
??
Ihanaa vuotta 2017!

Comments are closed.