Minulla on ollut jo monta kertaa kamera töissä, ihan vaan jotta saataisiin tänne välillä ajankohtaisia asukuviakin. Useimpina päivinä päälle on eksynyt Marimekon superlämmin Lotte-neulepaita*saatu. Olen yhdistellyt Lotteni lähinnä nahkahousuihin. Pakkasilla on ollut ihana käpertyä lämpimään ja suureen villapaitaan, sillä on ollut melkein kuin turvassa kaikelta. Tällaisina nollakelipäivinä olen ihan yhtä sujuvasti pujahtanut aamulla Lotten sisälle, nimittäin kostea talvisää on melkein kuivaa pakkastakin hyytävämpi viileässä liikkeessä, kostea ilma käy luihin ja ytimiin. Onneksi on siis Lotte.

Noh mutta, kuvia en ole saanut aikaiseksi. Syytän siitä ehdottomasti vain olematonta päivänvaloa, heh. Mutta sitten muistin, etten ollut jakanut täällä syksyisen Pariisin matkamme kaikkia asukuviakaan. Joten nytpä on täydellinen hetki esitellä Lotte heleämmissä kuvissa. 

Koko asu on Marimekolta, Mex-hame ja Alisa-laukku olivat minulla kuvauslainassa Pariisissa. Tässä on muuten pakko vinkata, että sekä Lotte-neule että Mex-hame ovat nyt todella hyvässä alennuksessa Marimekolla!

Pääsin Pariisissa juttelemaan Anna Teurnellin kanssa Marimekon vaatteista ja Lotte-neuletta ihastelimme, kun se oli päälläni. Anna kertoi, että paidan kangas on Italiasta ja todella arvokasta. Voin muuten uskoa, sillä tässä paidassa sisäpuoli on ihanan pehmoista flanellimaista pintaa ja päällispuoli neulosta. Itsekin työni puolesta osaan kankaat ja materiaalit hyvin, joten tiedän että tällainen kangas ei ole edullista.

Minulla on muuten juuri nyt vapaapäivä töistä ja istuskelen ruokatilan pöydän ääressä, jalassani on harmaat lököhousut ja lämmittelen taas kerran Lotte-neuleen sisällä. Ulkona tuulee vimmatusti ja oli ihan viluinen olo, joten vetaisin taas tämän ihanan pehmoisen paidan päälleni.
Eipä tässä muuta kuin energistä ja lämmintä viikkoa!

5 Comments

 1. Järjestään tykkään kaikista asuistasi, olet siro ja tyylikäs ja kaikki pukee sinua. Tämä kokonaisuus sen sijaan on jokaiselta osaseltaan epäonnistunut ja epäpukeva. Värit ja leikkaukset, mittasuhteet, ei ei. Anteeksi��

 2. Anne

  Heh, ei se haittaa jos jokainen valitsemani asukokonaisuus ei miellytä, kukaan ei ole kenenkään mielestä varmasti ihan sataprosenttisesti samaa mieltä mistään 🙂 Onhan tuo väljä hame erilainen mitä yleensä käytän, mutta itse pidin siitäkin tosi tosi paljon. Tokihan tuo neule on myös ihan eri näköinen esim. housujen kanssa. Tällaisten vaatteiden yhdistely tekee paljon lopputulokseen. Toisaalta myös hame vaikkapa poolon seurana olisi taas ihan eri näköinen. Kiitos kommentistasi!

 3. Hei!
  Huomasin postauksiasi selaillessani että teillä on Flosin Viscontea. Olen ajatellut hankkia Taraxacum 1:en. Mitä mieltä olet valaisimesta, pidätkö sen antamasta valosta? Entä pintamateriaali, joka näissä lienee sama, miten puhdistat sen pölystä? Kiitos.

  S

 4. Anne

  Voi suosittelen lämpmästi näitä Floseja, jotka on tuota ihanaa kuitumateriaalia. Meidän Viscontean valo on ihanan tasainen ja pehmeä. Antaa hyvän yleisvalon tilaan. Polttimolla voi toki vaikuttaa paljon valaisimeen, jos malttaa käyttää suositeltua tehokasta halogeenia on valo huikean hieno, jopa himmennin olisi sen kanssa mainio. Nyt meillä on valaisimessa vähän miedompi led-poltin, valo on silloin himmeämpi ja pehmeämpi. Eli poltin ratkaisee lopulta valaisimen tehon. Itse puhdistan valaisimen imuroimalla, tällöin käytän imurin harjasuulaketta. Myös pölyhuiska on hyvä, muttei niin tehokas kuin imuri.