Minusta tuntuu että olen saanut viime aikoina superpaljon ihania hemmottelutuotteita testattavakseni. Luonnonkosmetiikka on monellakin tavalla todella ”koukuttavaa”. Katsokaa ensinnäkin miten näteissä puteleissa sitä on tarjolla. Visuaalisuudesta nauttivalle asia jota ei voi sivuuttaa. Toinen aisteihin perustuva tärkeä bonus on tuoksumaailma, joissakin tuotteissa se voi olla aluksi jopa outo, mutta kun tähän tuotemaailmaan pääsee sisälle, suorastaan hullaantuu ihanista tuoksuista.

Tabitha James Kraan

En ollut aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa hiuksille, joten jännityksellä testailin Sugarista saamiani hiustuotteita. Tabitha James Kraanin hiustenpuhdistusaine ja hiustenhoitoaine olivat täysin erilaisia kuin normaalisti käyttämäni hiustuotteet. Pakko sanoa, että kun olin testannut näitä ensimmäisen kerran, oli kipitettävä hehkuttamaan fiilistä isännälle. Näissä hurmasivat koko setti – annostelupakkaus, tuoksu ja aineen koostumus. 

Tabitha James Kraan

Hiusten puhdistusaine ei vaahtoa kuten shampoo. Saattaa olla epäilyttävän oloista, etenkin jos rakastaa kermaista vaahtoa, kuten minä. Tiesin etukäteen ettei tämä vaahtoa, joten noudatin annosteluohjetta ja levittelin ainetta huolellisesti hiusten tyveen hieroen. Huuhtelin huolellisesti sen pois ja lisäilin sarjan hoitoainetta latvoihin. Hoitoaine tuntui jo levitysvaiheessa ihanan kosteuttavalta ja helposti levittyvältä. Käsittelyn jälkeen hiukset tuntuivat todellakin ihanan puhtailta ja silkkisiltä. Kuivuttuaankin tukka oli helppo käsitellä ja raikkaan oloinen. Ihana tunne.

Suosittelen kyllä kokeilemaan tällaisia, näitä käyttäessä on ihan erityinen fiilis. En varmasti luovu kokonaan normaalista shampoosta ja hoitoaineestani, pidän myös Cutrineistani, mutta siinä rinnalla haluan hemmotella itseäni välillä tällaisilla luonnonkosmetikkahiustuotteillakin. Näitä tuotteita voi ostaa Naturellesta. Voit lukea luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokon postauksen näistä tuotteista tästä.

Dabba suolasuihke

Dabba-sarjasta olen testaillut suolasuihketta. Käytän lähes aina ponnaria, kuten olette huomanneet, joten pidän tuotteista jotka antavat vähän tekstuuria, jottei hius ole ihan liukas. Dabban tuotteissa on tosi ovelat yrttiset tuoksut, kiva raikas tuote. Tätä saa esimerkiksi Biodellystä.

Tabitha James Kraan
Tabitha James Kraanilla on myös toimiva kuivashampoo. Taas ensin katse osuu kauniiseen pakkaukseen, joka on kompaktin kokonsa ansiosta kätevä kuljettaa vaikka käsilaukussa. Kuivashampoolla saa taiottua hetkessä kuohkeutta hiuksiin. Auttaa myös pesujen välillä hiusten raikastamisessa. Itse en voisi enää olla ilman kuivashampoota. Tämä toimi moitteettomasti, on ensimmäinen puuterimainen kuivashampoo josta pidin.
Kuvasin nämä tuotteet meillä töissä upeassa Vipp-kylpyhuonemodulissa. Harmi, ettei kotona kylpyhuoneremontti yltänyt kalusteiden uusimiseen saakka. Kuvissa vilahtaa myös kotimaisen Mayn kaunis metallikori, johon on tullut uutuutena korkkinen kansi.
 
Luonnonkosmetiikkaa hiuksille oli ensimmäinen osa pienestä hiusaiheisesta postaussarjasta, jota olen suunnitellut. Näiden vinkkien lisäksi olen nimittäin löytänyt myös muutaman muun loistavan hiustuotteen – joten jatkoa seuraa tähän teemaan. 

2 Comments

  1. Anne

    Heippa, olohuoneen suurempi sohvapöytä on Swedesen Breeze nimeltään.