Tällaisena aurinkoisena päivänä haalea vaaleanharmaa näyttää ihan erilaiselta, kuin synkeänä ja pimeänä päivänä. Siinä yksi syy miksi pidän niin paljon harmaasta – se muuttuu tilanteen mukaan aina sopivaksi. Pätee hyvin myös pukeutumisessa. Harmaa neule on farkkujen kanssa pehmoisen kotoisa, mutta jos sen yhdistelisi vaikkapa kynähameeseen ja korkoihin, fiilis muuttuisi täysin toiseksi.

(neule ja farkut Zara / t-paita HM / loaferit Nilson)
Tajusin juuri etten ole ostanut uusia farkkuja aikoihin. Vaatekaapissani on vino pino erilaisia farkkuja, joista käytän tällä hetkellä vain muutamaa paria. Olisi todellakin syytä käydä pinot läpi ja laittaa sieltä kiertoon minulle turhat. Farkuista on vaan jotenkin erityisen vaikea luopua. Monista on hyviä muistoja ja aina ajattelee, että nuo olivat joskus täydelliset, jospa niistä tulee uudestaan täydelliset johonkin toiseen hetkeen. Ehkä ei kuitenkaan, siihen uuteen hetkeen voi hommata uudet täydelliset farkut, sillä tässä perusasvaatteessa pienetkin viilaukset leikkauksessa luovat ajankohtaisuutta.

Lempikengät farkkujen parina ovat juuri nyt loaferit. Ostin nämä italialaiset kengät jo monta vuotta sitten, mutta bongasin samoja edelleenkin myynnistä. Tällainen kenkäpari on kuulunut myös aina omaan kenkävarastooni.

Sananen vielä tämän hetkisestä suosikkifarkkutyylistäni. Kangas saa mieluiten olla suhteellisen tasaisen värinen, vyötärö korkealla, lahje joko suora tai maltillisesti porkkana. Lahkeensuut ovat kivat repsottavina ja vajaamittaisina. Kuvissa aika raju mutsimalli, sen suhteen olen vähän empivällä mielellä edelleenkin.

Nyt pitäisi alkaa etsiä ihania kevätfarkkuja… Millaiset farkut kiinnostavat sinua juuri nyt?

8 Comments

 1. Olen aina tykännyt bootcut-mallista. Se imartelee parhaiten kroppaani. Yksiäkään pillifarkkuja en omista. Mutsufarkut vaativat nekin tottumista. Onneksi tänä päivänä valikoimaa riittää.

  Ai, että tuo vaaleanharma sohva alkoi puhutella minua ja taisi nostaa orastavan sohvakuumeen! ��❤

 2. Mulla on muutama malli, missä viihdyn. Koska olen aika lyhyt, tykkään että kapeat farkut ovat parhaat. Sekä pillinä että ihan kapeina suorina. Ja vyötärössä arvostan riittävän korkeaa, missä on mukava olla. Ja noi repsottavat lahkeet ovat kyllä kivat senkin takia, että ne ovat suoneet kivan lyhentämistyylin näin pätkälle tyypille. Vaalea neuleesi on ihana farkkujan kanssa! Ja noi loaferit! Minäkin olen käyttänyt jo teinistä lähtien niitä, mutta tällä hetkellä ei ole yksiäkään, joten ostoslistalle menee…

 3. Minkä kuvissa olevan sohvapöydän malli ja valmistaja ovat? Kaunis pöytä:) kyselee Kaisa

 4. Anne

  Nyt on kyllä mahtava kun kaikkia farkkumalleja on saatavilla ja kaikki ovat vielä ihan ajankohtaisiakin.

  Heh, ihana sohva on kyllä parhautta. Kuvassa on Hakolan Cosy-sohva.

 5. Anne

  Mäkin tykkään myös kapeasta farkkumallista ja nimenomaan korkeammalla vyötäröllä. Kummasti se mieli muuttuu, sillä joskus matala vyötärö oli minusta ehdottomasti parempi. Heh, ota nyt selvää omasta päästä, taitaa mennä myös aika lailla sen mukaan mihin silmä kulloinkin tottuu. Ja mäkin oon käyttänyt "aina" loafereita, niihin vaan ei kyllästy. Tämä malli on muuten ihana, Nilsonissa edelleen myynnissä.

 6. Anne

  Kuvan kaikki tyynyt ovat Linumin uudesta kevätkokoelmasta, se on aika ihana 🙂