Perinteiset sunnuntaitunnelmat tulevat tänään maanantaina. Eipä ollut eilen noin lokoisa tunnelma kuin kuvissa. Saatiin touhupuuska ja aloitettiin pieni rymsteeraus. Nimittäin purettiin minun pukeutumishuoneen hyllystö ja siirrettiin se meidän telkkarihuoneeseen. Ja kuulkaa voin kertoa että meillä on aika paljon tavaraa, niiden siirtelyyn ja hyllyn kasaamiseen ynnä muuhun mallailuun kului koko sunnuntai. Noh, kasoja jäi vielä eteisen ja olkkarin kulkureitille, että täällä saa vähän hyppiä kun liikkuu. Nyt pitäisi vielä siivota ne, käydä läpi säästettävät ja keksiä niille paikka. 

Tämä järjestyksen muutos aiheutti suuremmankin ketjureaktion, etenkin minun huoneessani. Nyt täytyisi ahtaa kaikki vaatteet yhteen vaatekaappiin ja laatia hyllyn tuomalle tilalle uusi ratkaisu. Mielessä on jonkinlainen vierassänky ja sen yläpuolelle hyllyjä. Parasta on kuitenkin pakollinen tarve karsia vaatevalikoima, sekä tehdä tilaa kevään uusille ihanuuksille.

Olohuoneen puolella on sentään ollut kaunista katseltavaa. Ollaan ihasteltu Iittalan ultramariinin sinisiä lasiesineitä, kuten upeaa juhlavuoden Aalto-vaasia. Sain Iittalalta myös joululahjaksi uudet Ultima Thule-tuikut, niistä pidän hurjan paljon.  Lisäksi on pakko vähän väliä fiilistellä tuota pehmoista ja pörröistä mattoa, kyllä se tuohon saa jäädä. Matto on Adean Inari, materiaali villaa ja pellavaa.

Jos me olemme järjestelleet paikkoja, niin kuvista voi päätellä mitä pienet karvaturrit ovat tehneet. Olisi kyllä tehnyt mieli pujahtaa välillä heidän kainaloon kellimään.

Meillä on tosiaan käynnissä kaikenlaiset mylläykset täällä kotona. Ihan pian kerron teille lisää vasta remontoidusta kylpy/saunaosastostakin. Siitä tuli aika ihana. Ja tietysti pääsette kurkkaamaan minun huoneen muutokseen, kunhan se ennätetään toteuttaa. Telkkarihuoneesta en lupaa kuvaa, se on sellainen isännän projekti.

*Iittalan tuotteet saatu osana vuosiyhteistyötä

2 Comments

  1. Anne

    Pidän tuosta matosta päivä päivältä enemmän. Aluksi se näytti turhan näyttävältä, mutta nyt silmä on siihen jo tottunut.

    Kävin kurkkaamassa 🙂