Suhmuraisten joululomakuvien jälkeen on ihana julkaista jotain vähän raikkaampaa tänne. Töissä oli tänään hetken aikaa valoisaa ja päätin napsaista jotakin freesiä kuviin. Heitin valkoiselle sohvalle Linumin tekstiilit, asettelin sohvapöydälle Hayn majakon ja By Lassenin kynttilänjalan. Pienillä somistuksilla sohvaryhmään syntyi henkeä. 

Nyt kiinnostaa kovasti selkeys ja keveys. Niinhän se aina vuoden alussa. Odotan innolla loppiaisviikonloppua, jospa saisin karsittua kotona joulua henkivät somisteet minimiin ja tuotua talvista heleyttä tilalle. Haluaisin ainakin paljon valkoista, hiekan sävyjä, pellavaa, puuvillaa ja raikasta vihreää. Noh, sellaista meillä nytkin on, mutta ehkä voisin vähän hioa kokonaisuutta. Muuten tuo Linumin puuvillainen torkkupeitto oikein huutaa kevätilmettä, eikö. Voisin heittää sellaisen myös valkoisten pellavalakanoiden seuraksi sängylle. Tekstiilit tuovat kyllä niin helposti haluttua fiilistä tilaan.

Nappasin kuviin upean Eamesin tuolin. En muuten ole kertonutkaan, että meille kotiinkin on tullut yksi tuon sarjan tuoli, käsinojattomana vain. Pitää kuvata teille, kunhan keksin mihin sen sijottaisin, sillä se sopii niin moneen paikkaan. Tuolit ovat yksi suosikkiasusteistani sisustuksessa, heh.

Onko teillä lehtipinoja esillä? Voin kertoa että meillä on – sekä töissä että kotona. Vaikka kuinka tulee elettyä netissä, en silti voisi olla ilman printtilehtiä. On ihan omaa fiilistä käpertyä torkkupeittoon sohvannurkkaan ja ottaa viereen kasa inspiroivia lehtiä (tai kirja). 

Miten siellä ruudun takana fiilistellään vuoden alkua. Onko tehnyt mieli raikastaa kotia ja olotilaa? Tähän raikastukseen itselläni kuuluu ehdottomasti myös sokerin vähentäminen. Niin kivaa kun olikin rillutella kuukausi herkutellen, on ihan oikeasti taas vähennettävä sokerikoukkua. Huomaan kyllä olossani eron taas siihen sokerittomaan kauteen. Hyvällä omalla tunnolla nautiskelin jouluherkut, mutta kyllä nyt saa riittää parina päivänä viikossa makealla nautiskelu.

Nyt tämän sisustusinnon noustessa, kannattaa käydä lukaisemassa siskoni tekemä ihana trendiennustejuttu Valkoinen Harmaja-blogista.

6 Comments

 1. Kauniita kuvia 🙂 Muistin aikana pitää Anne sulta kysyä ja yritin vielä vanhimmista postaukistasi käydä kattomassa kuvaa sinun lehtitelineestä, mutta en sitä enää löytänyt. No, mikä lehtiteline oli sulla muistakseen ruokailutilassa? Oli sellainen korkea pino lehtiä siinä? Onko ihan ns. takkateline? Pitäisi saada korkeampi lehtiteline, kun jostain syystä tuppaa noita sisustuslehtiä aina ilmestyyn ja enää ei Kanto telineet riitä yms. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen 🙂

 2. Kauniita kuvia. Jotain raikastusta kyllä haluaisin. Vanha sohva saa kohta häädön. Sen nuhjuinen ilme ei inspiroi enää yhtään. Mukavaa uutta vuotta !

 3. Anne

  Kiitos 🙂 Ihana kun ennäti napsaista näitä päivän valossa, kaipasin jo tällaisia puhtaamman sävyisiä kuvia.

  Se lehtiteline on Showroom Finlandin Mixrack, minulla se isoin koko.Se oli aiemmin meillä halkotelineenä, mutta nyt lehtitelineenä. Tosi kätsy kyllä. Meillä oli aiemmin lehdet kaapissa ovien takana, mutta sitten ne unohtuivat sinne, tällain kun ovat esillä niitä tulee oikeasti välillä selailtuakin.

 4. Anne

  Kiitti Terhi 🙂 kaipasin jo blogiinkin raikastusta. Nyt kyllä tekee mieli pöllyyttää koko koti pikkuhiljaa. Toivotaan paljon valoisia päiviä ja suurta inspiraatiopuuskaa.

 5. Hei, mistähän saisin klikkailtua kolmannen kuvan ruukun itselleni? En ole saanut nimeä selville. Ihanan raikas sisustus ja kutsuva sohva (koskahan sitä saisi itselleen uuden löydettyä.. hmm)

 6. Anne

  Kyseessä on Skagerakin ruukku 🙂 Meiltä Koodista saa myös. Kiva kuulla, minäkin pidän tuosta raikkaasta ilmeestä ja kuvan sohva on kyllä mahtava – kotoa löytyy samanlainen.