Paris fashion week

Koska pientä vaateinspoa kaivataan tähän väliin, tai ainakin minä kaipaan, niin muutama Pariisin street style -kuva jakoon. Jos sisustusrintamalla tekee mieli skarpata ja pelkistää juuri nyt, niin tekee mieli samoin myös virkistää mieltä pukeutumisrintamalla. Ehkä jo voisi pikkuisen suunnata katsetta kevätmuodin puolelle. Mikä olisi se tämän kevään pieni kiva piristys ja juttu. Listaanpas tähän muutaman huomion aiheesta.

Tasaisesti kulutettu farkkukangas, niin pöksyissä kuin farkkutakeissa ja farkkupaidoissakin. Kuvassa Natasha Goldberg on yhdistänyt mukaan herrain ruutua ja printtiteepparia. Odotan erityisesti printti-t-paitojen jonkinlaista esiinmarssia kevätpuolella.

Paris fashion week

Eleganttia ja ovelaa samassa kokonaisuudessa. Klassinen beige nahkatakki on lainannut elegantin muotonsa trenssiltä, ovelaksi sen tekee materiaali, eli nahka. Roikkuvat näyttävät korvakorut piristävät kokonaisuutta – sellaisia varmasti tullaan näkemään asusterintamalla. Ihastelen myös alla olevaa niukkalinjaista poolopaitaa.

Valkoinen farkkuhame ja printtipaita – jotkut saavat tämänkin yhdistelmän toimimaan. Itse en tohtisi kokeilla. 

Paris fashion week
Arvaatte varmaan tykkäänkö harmaasta college-paidasta – jess. Mallissa kiinnittyy huomio myös kivaan pallomaiseen leikkaukseen.
Paris fashion week

Ihastelin juuri tänään instagramin puolella yhtä kuvaa, jossa oli rispihelmaiset farkut, loaferit, valkoinen paitis ja klassinen Ralph Laurenin bleiseri. Eli kutakuinkin kuvan mukainen kokonaisuus. Bleiseri saattaa taas kasvattaa suosiota, mitä luulette? Erilaisia paitapuseroita näkyy kevätmuodissa taatusti paljon, sekä röyhelöin että ilman.

Paris fashion week

Olen myös huomioinut muutamissa kevätkokoelmissa ikisuosikkia, eli vihreää armytakkia. Sellaisesta taitaa aina olla jonkinmoinen versio suosiossa. Itse en niin brodeerauksista piitta, kuten kuvan takissa, minulle armytakki mielummin simppelinä versiona.

Viihdyn kyllä vielä villapaidassa, mutta on se kiva jo suunnitella kevätpukeutumistakin.

2 Comments