Oi että miten innoissani olen blogin uudesta ilmeestä. Ihan liian kauan vetkuttelin tämän freesauksen kanssa. Nyt ainakin omasta mielestäni kaikki näyttää täällä niin paljon kivemmalta.

 Mitä mieltä te olette? 

Päivän aiheena on ihana takki. Huomasin nimittäin kulkeneeni suunnilleen koko talven tässä COS-villakangastakissa. Säätila on heitellyt lämpimän ja kylmän välillä, kostean ja kuivankin, silti tiiviskankainen takki on toiminut jokaisessa tilanteessa. Normaalisti vaihdan pakkasilla untuvaparkaani, mutta tämän takin kangas on niin tiuhaa, että se pitää lämpimänä kylmälläkin säällä.

(takki COS*saatu / college Acne / farkut Monki / nilkkurit Billi Bi /
laukku ja lompakko Stella McCartney)
Muhkean takkini alle mahtuu monta kerrosta lämmintä. Pakkasella minulla on usein Acnen Raya-neuletakki lisälämmittimenä, näin voin pukea viileään työpaikkailmaan jopa puuvillaisen college-paidan. Rakastan kietoa takin tiukasti ympärilleni vyön avulla. Kun takki on tiiviisti, se lämmittää ja lisäksi myötäilee vartaloa, niin ei näytä ihan muodottomalta.
Ihan huippua on myös tarpeeksi pitkä helma. Taas yksi lisälämmön tuoja + eleganttiuden lisääjä. Yleensä liikun rennommilla kengillä kuin kuvan nilkkureilla, silti ryhdikäs villakangastakki taikoo kokonaisuuteen tyylikkyyttä. Jopa silloinkin kun minulla on pipo päässä. Olen ollut ostamassa kivaa ja nättiä pipoa koko talven, mutta se vaan on jäänyt. Nyt ajattelin että turha sellaista on enää tälle talvelle hankkia, joten tyydyn vanohoihin ”ei niin nätteihin” pipoihini.

Sain vihdoin aikaiseksi vaihtaa pienen lompakon tuohon Stella Mc Cartneyn suurempaan lompakkomalliin. Olen kaivellut kassin pohjalta pientä LV:n lompakkoa nyt koko talven ajan – miten paljon helpompaa onkaan onkia tällainen suurempi lompakko laukun uumenista. Joskus ei tajua helpottaa itseään pienillä asioilla.

Päivän bonuksena ihailen ranskalaisia tulppaaneita, joilla hemmottelin itseäni. Ostin myös uuden ruotsalaisen Elle Decorationin, siihen täytyy syventyä tarkemmin illalla. Äkkiseltään selailtuna numero vaikutti todella hyvältä.

Kaunista torstaita!

14 Comments

 1. Kivalta näyttää uusi blogi asu ja kauniin mallinen takki, sopii sulle hyvin kun olet pitkä ja hoikka. Tuo sinun laukku on sika siisti…oon tainnut sen joka kerta vissiin mainita 🙂 Kivaa loppu viikkoa sinne!

 2. Anne

  Heippa Päivi, ihana kuulla että blogin uusi ilme näyttää hyvältä. Toivottavasti myös toimivuus on hyvä 🙂 Ja kiitos, tuo takki on ihana. Pakko kuitenkin korjata yksi asia, en ole pitkä, vain 163 cm, heh.
  Kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

 3. Raikkaalta näyttää tämä uusi pohja! Tuo harmahtava Stellan lompakko on hurmaava!! 🙂

 4. Meni niin laihaksi ja haaleaksi teksti – muodikasta – jotta minä sanon heipä hei tälle(kin) blogille.

 5. Anne

  Kiitos Erica, kiva kuulla 🙂 Juu, Stellan lompakko on ollut hyvä ostos, sen materiaali on tosi kestävä ja miellyttävän tuntoinen.

 6. Anne

  Kiitos palautteestasi, vaikkakin aika ehdottomasta sellaisesta. Totta on että tällainen siro fontti on nyt muodikas. Itse koen tämän mukavaksi lukea, kun teksti on vähän väljempää ja suurempaa kuin ennen. Itse asiassa taitaa olla ihan saman värinen kun entinenkin, vain vähän väljempi.

 7. Minä taas toivoisin näkeväni enemmän hymyä 🙂

 8. Anne

  Kiitos toiveesta 🙂 yritän toteuttaa. Välillä naurattaa itseänikin jälkikäteen asukuvat – niin on totisen oloinen meiniki. Mutta pakko sanoa että yhdeksän bloggausvuoden jälkeenkään en koe oloani nautinnolliseksi kuvissa. Kuvien napsiminen minusta itsestäni on edelleen "totista touhua" noin leikkillisesti sanoen. Eli keskityn ihan liikaa ja unohdan ottaa rennosti. Muuten kyllä hymyä riittää!

 9. Hei – väljä, kevyt ja ilmava teksti – mutta minun(kin) näytölläni/silmissäni se näyttää valitettavasti jonkin verran himmeältä, miksiköhän?
  Mutta en minä blogiasi siitä huolimatta hylkää 🙂
  – Seijahanne

 10. Anne

  Ihana kun et sentään hylkää 🙂 Ja voi että kurja jos teksti näyttää himmeältä. Itse olen huononäköinen ja nimenomaan halusin helposti luettavan tekstin. Olisko se vain tottumiskysymys, tai tuon tekstin harva tyyli. Toivottavasti silmä tottuu siihen!

 11. Hei, pakko kysyä! Olen tilaamassa kyseistä Cosin takkia. Koko kuitenkin mietityttää… Onko sulla takista mikä koko? Itse mietin 34 ja 36 välillä.

 12. Anne

  Mulla on 34 🙂 Ihana takki! Minusta takki on kiva kun ei ole ihan tiukka – itse olen tosi pienikokoinen.

 13. Kiitoksia nopeasta vastauksestasi ! Taidan itsekin ottaa 34 koon!

  Mukavaa syksyn jatkoa 🙂