Ruotsin puolella on käynnissä sisustusalan messut ja niiden yhteydessä Elle Decoration-sisustuslehti on jakanut gaalassaan design-palkinnot. Kaikki voittajat voitte kurkata Ellen sivuilta, mutta listasin kollaasiin muutamat huomionarvoiset jutut.

Kylpyhuoneet ovat entistä huonemaisempia ja niissä säilytyskalusteet muistuttavat trendien mukaan enemmänkin huonekaluja kuin kylpyhuonekalusteita. Ballingslövin kylpyhuonekalusteet palkittiin vuoden parhaina lajissaan. Kuvan ilmava kokonaisuus on kieltämättä kaunis ja harmoninen. Keveys ja selkeys ovat tyylin avainsanoja.

Ihastelen kovasti myös Pholcin modernia kattokruunua. Tätä olen hehkuttanut täällä meillä töissä jo aiemmin Maijalle ja Tomillekin. Pholcin sivuilta voi katsastaa merkin muutkin valaisimet ja tämän kruunun mesingin värisen version. Plussaa annan valaisimen kohtuulliselle hinnoittelullekin. Pitäisikö näitä tilata meille Koodiin, mitä olette mieltä? Tämä valaisin palkittiin vuoden parhaana valaisimena.

Ja nyt kuulkaa saadaan olla erittäin ylpeitä meidän omasta Adeasta! Heidän ylellinen Mr Jones-sohvansa sai parhaan huonekalun palkinnon. Mieletön kunnia, onneksi olkoon! Olen tätä sohvaa ja nojatuolia koeistuillut ja pakko sanoa, että kokemus on aika huikea. Pehmusteena on ns. älyvanua, joka palautuu muotoonsa kun kalusteesta nousee ylös. Tässä mallissa kohtaa hienosti perinteikkyys ja moderni ilmavuus.

Linumin uusi taiteellinen johtaja Karin Ward, on freesannut merkin tyyliä taitavasti. Elle valitsikin Linumin Citizen-maton vuoden parhaaksi matoksi. Hulppea villamatto on todella näyttävä.

Vuoden suunnittelija-palkinnon sai Carina Seth Andersson, jonka esimerkiksi Marimekolle tekemä kokoelma on aivan ihana. Hurraa siis myös Marimekolle!

Itse en messuille kerinnyt, täällä päivystän töissä palvelemassa asiakkaita. Hyvä niin. Mutta onneksi messuhulinoita voi seurailla sosiaalisessa mediassa. Ja moniin uutuuksiin olen jo ennakkoon saanut katsauksen päämiestemme taholta. Todella paljon kivaa tulossa kevääseen.

2 Comments

  1. Ihania tuotteita ja näyttävät hyvältä myös yhdessä. Valaisin on kyllä upea, huolisin meidän olohuoneeseen. Sopisi kivasti myös Koodin tyyliin. Sivusi näyttää jo tässä vaiheessa tosi kivalta ( :

  2. Anne

    Eikö, oli pakko tehdä juuri siksi tuo kollaasi kun näyttivät niin kauniilta yhdessä 🙂 Minäkin ihastelin tuota valaisinta. Mietin sopisiko se pienempi meidän makkariin, sinne olen jo pidempään etsinyt kivaa kattovalaisinta. Mutta ehkä se on vähän liian suuri. Pitää katsoa innostuvatko muut näistä Koodissa 🙂

    Kiva kuulla että sivut näyttävät kivoilta. Tämä on blogihistorian suurin muutokseni joten jännitti 🙂