”kaupallinen yhteistyö Harvia”

Loppuvuodesta meillä kotona tapahtui jännittävää, sillä monta vuotta haaveilemamme saunaremontti toteutui. Yhteistyö Harvian kanssa alkoi Radiant Infrasaunan puitteissa, kävimme Jyväskylässä  tutustumassa erilaisiin saunaratkaisuihin ja samalla löysimme myös oman suosikkisaunamallimme.

Harvian kotisivut ovat äskettäin uudistuneet, monipuoliselta sivustolta löytyy tuotevalikoiman lisäksi inspiraatiota ja tietoa saunaan liittyvistä asioista. Kun omaa saunaa lähtee suunnittelemaan voi hyödyntää Harvian rakentamaa saunasuunnitteluohjelmaa Sauna Designeria.

Oman saunaremonttimme suunnittelu lähti kiukaasta, se oli lauteitakin enemmän uusimisen tarpeessa. Rakennuttajan asentama ”mahdollisimman halpa” kiuas ei montaa vuotta jaksanut meidän perheen tiuhaa saunomistahtia. Samalla haluttiin katsastaa ympäristökin ajan tasalle.

Ensimmäisenä mietimme minkä tyyliset lauteet haluaisimme, mitä värimaailmoja ja puulajeja saunaan haluttiin ja tietysti mittasimme tilan. Klikkasimme Harvian Sauna Designerin auki, sen yksinkertaiset ohjeet ja valikot johdattivat meitä kätevästi eteenpäin oman saunatilamme ratkaisua luodessamme.

Halusimme vaalean ja modernin yleisilmeen. Tehosteeksi ripaus mustaa väriä, se jykevöittää kokonaisuutta ja tuo mielestäni kokonaisuuteen luksustakin.

Oli hauska nähdä miten sauna alkoi muodostua visuaaliseksi kokonaisuudeksi ohjelman avulla. Samalla pystyi näppärästi fiilistelemään eri värisiä laudevaihtoehtoja, esimerkiksi kokomustaa saunaa.

Oma valintamme osui Solide-lauteisiin. Lisäksi valaistus mietittiin uusiksi, meille tuli sekä seinävalaisimet, että selkänojaan upotettu led-valaistus. Ja tietysti kiuas, voi että mikä ero niissä onkaan, voin kertoa. Kyllä nyt kelpaa kun on ajastettava ja laadukas kiuas.

Kun Sauna Designer-ohjelma on luonut kokonaisuuden valmiiksi, voit lähettää sen kätevästi saman tien Harvialle ja saat saunastasi tarjouksen.

Odotan innolla että pääsen esittelemään teille meidän vasta valmistuneen saunamme. Se on tietysti aivan ihana! 

OSALLISTU ARVONTAAN:

Upea sauna ansaitsee arvoisensa saunatarvikkeet. Harvian Legend-sarjaan on tullut uusia näyttäviä saunatarvikkeita. Sain teidän kesken arvottavaksi design-kiulun ja -kauhan.

osallistu:


Voit osallistua arvontaan kommentoimalla kuinka usein sinä saunot?
Jätäthän meiliosoitteesi niin saan sinuun yhteyden jos voitat tämän hienon palkinnon! 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 13.2. klo 24.00.

Onnea arvontaan!
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

80 Comments

 1. Tämänhetkisessä asunnossani ei ole saunaa, mutta käyn vähintään kerran viikossa tekemässä aamutreenin ja saunomassa, jonka jälkeen nautin aamiaisen Turun Sanomia lukien. nooraant@outlook.com

 2. Kerran viikolla kaupungissa jossa sähkökiuas ja viikonloppuna mökillä perjantaina ja lauantaina puulämmitteisessä.

 3. Meillä saunotaan lähes joka päivä. Kiulu ja kauha olisivat juuri ihanat kesällä valmistuvaan mökkisaunaan.

 4. Ennen saunoin vain harvoin ja seurassa. Nyt se lämpiää jopa joka toinen ilta. Ihanaa rentoutumista talvisten pakkaspäivien jälkeen. Nautin! 🙂
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

 5. Noin kolme kertaa viikossa tulee saunottua. salla.hirvonen (ät)mail.suomi.net

 6. Pyrin saunomaan ainakin kerran viikossa mut kolmivuorotyö, sinkkuus ja puukiuas on huono yhdistelmä 😀

 7. Nonni, sattuipa tämä eteeni just sopivaan aikaan. Saunaremontti tulossa kesällä. Heti siis suunnittelemaan!

  – Elma –
  thlkmaki@gmail.com

 8. Idisca, idisca@gmail.com

  Yleensä kerran viikossa kesäisin 2-3 viikossa

 9. Pari kertaa viikossa! Rakastan saunomista!
  Ihanat saunadesignit!

  Oonjustiina @gmail.com

 10. Pari kertaa vikossa, yhdistettynä vilvoitteluun takaterasilla. -katia-

 11. Ihanat saunakaverit! Kolmesta neljään kertaa tulee viikossa saunottua. Yksi kerta niistä tulee nautittua punttisalin infrapunasaunasta. -Marita

 12. Harvoin, vaikka meillä on sisällä sähkökiukaalla oleva sauna ja ulkosauna tottakai puukiukalla.�� Kiulun ja kauhan lahjoittaisin vanhempien rakenteella olevaan ulkosaunaan.
  t. Anna
  anna.ju @ suomi24.fi

 13. Saunomme, kun tekee mieli saunoa. Joskus monta kertaa viikossa ja joskus taas monen viikon välein 🙂
  -anna.m

 14. Meillä rakennetaan just saunaa, ja tuollainen suunnitteluohjelma olisi ollut kyllä toooosi kätevä siinä 🙂

 15. Airiina
  2 tai jopa kolmekin kertaa viikossa, riippuen siitä missä vuorossa olen töissä.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

 16. Meillä saunotaan 1-2 kertaa viikossa. Talvella tuo pari kertaa kun puoliksi maan alla olevaa alakertaa tulee samalla lämmitettyä kiukaan voimin. Sauna on oiva apu myös selkäjumeihin ja rentoutumiseen.

 17. Meillä saunotaan viikonloppuisin joka päivä. Jopa meidän 7-kuinen vauva nauttii löylyistä hymyssä suin. 😀 Uusi asunto kun ostettiin oli ehdottomana kriteerinä että sauna löytyy!
  Sivonnii(at)gmail.com

 18. aivan liian harvoin. hyvä jos joka toinen kuukausi, vaikka saunominen olisikin aivan ihana tapa rentoutua. martsiina (martsiina@hotmail.com)

 19. Upea arvonta 🙂 Meillä saunotaan keskimäärin 1-2 kertaa viikossa 🙂 Useamminkin voisi, mutta ei kehtaa kuluttaa sähköä niin paljon ja rahaahankin siihen kuluu 🙂
  anna_88@luukku.com

 20. 3-5 krt viikossa, meillä on aika uusi okt jossa ihana sauna, suunnittelmissa rakentaa rantasaunaa ��❤️ Etnachka at yahoo.com

 21. Oi mikä olisi ihanampaa kuin saada uutuutta hohtavaan uuden kodin uutukaiseen saunaamme nuo ihanuudet, saunominen on meillä niin fiilis juttu, HeidiS heidinluukku@netti.fi

 22. meillä saunotaan melkeinpä joka päivä 🙂

  TiinaL

 23. Vaikuttaa todella kätevältä tuo saunasuunnitteluohjelma! Ja aivan upea saunasetti, todella tyylikäs! Meillä saunotaan monta kertaa viikossa! Mitä parhain tapa rentoutua 🙂 minna82@gmail.com

 24. Kiitos Sauna designer ohjelman esittelystä. Asumme omakotitalossa ja saunaosaston remppaa on mietitty jo pitkään. Ulkosaunakin on tontillamme, jossa saunomme kesäisin. Voi, meillä sanotaan kolmekin kertaa viikossa. nina40fi@gmail.com

 25. Meillä saunotaan lähes päivittäin. Sauna on oikeastaan ainoa paikka, missä saan tyhjennettyä pääni ja rentouduttua täysin. Uudet vermeet varmasti lisäisivät saunan tuomaa hyvää fiilistä 😀 emmakreeta@hotmail.com

 26. Pitääpä kokeilla tuota ohjelmaa. Uudet lauteet on suunnitelmissa ja ehkä samalla joutuu uusimaan myös kiukaan. Saunomme talvella kolme neljä kertaa viikossa, lenkin jälkeen on niin ihana mennä saunaan.
  AnettElm@outlook.com

 27. Pääsen saunomaan aivan liian harvoin, koska omassa asunnossa ei ole saunaa. Harrastan säännöllisesen epäsäännöllisesti avantouintia, joten sen yhteydessä aina pääsee onneksi myös saunomaan. Jos arpaonni kilpailussa suosisi, lahjoittaisin kiulun ja kauhan siskolleni, jolta oma sauna löytyy 🙂

  annesavol (at) gmail.com
  annesavol (at) gmail.com

 28. Ihana saunakiulu! Muistuttaa kovasti joulumarkkinoiden paraislaista vanerikoria.
  Saunon kahdesti viikossa.

  vuorivaahtera (at) hotmail.com

 29. Ihana arvonta! Jos minulla olisi oma sauna, saunoisin ainakin 3 kertaa viikossa. Jos voitan, annan nuo tuotteet ystävälle, jonka luona useimmiten käyn saunomassa.

  laurilamin (at) gmail.com

 30. Meillä myös saunaremontti edessä. Kiitos Harvian vinkistä, alamme suunnitella remonttia. Mukana upeassa arvonnassa.
  klaara49(at)luukku.com

 31. Kotona Harvian ainavalmis kiuas avataan vähintään 3 kertaa viikossa. Kesäisin mökillä saunotaan joka päivä ja pitkään. Tämä setti sopisi mainiosti uuteen savusaunaan mökille.
  outi.malkamaki@gmail.com

 32. Saunomme 2-3 kertaa viikossa. Meillä saunaremppa tuli juuri valmiiksi ja uusi kiulu on vielä hankkimatta. Tulisi siis tarpeeseen.
  susannavirtanen82(a)hotmail.com