Haluan toivotella kaikille ihanaa ja aurinkoista Ystävänpäivää! 

Kiitos kaikille teille siellä ruudun takana. Ilostutatte minua päivittäin sillä että käytte lukemassa juttujani. Blogin ansiosta saan toteuttaa itseäni ja jakaa teille ideoita, ajatuksia, kuulumisia ja mielipiteitä. Kirjoitan blogiani ennen kaikkea koska tämä on minusta edelleenkin superkivaa ja palkitsevaa. Se, että tämä on myös osa työtäni on kuitenkin vain ylimääräinen bonus.

Siskoni, Valkoisen Harmajan Suvi, kirjoitti hyvin bloggamisesta, käykäähän lukaisemassa juttu. Siinä kyllä kiteytyy hyvin mikä on tämän homman ydin – intohimo luoda blogia.

Kiitos myös kaikille Harvia-kilpailuun osallistuneille. Arvoin äsken Legend-palkinnon voittajaksi Salli M-nimimerkin. Oli tosi mielenkiintoista lukea kuinka paljon sauna merkitsee ja kuinka usein siellä rentoudutaan.

Aurinkoista päivää!

*Kastehelmi-astia Iittala / saatu osana vuosiyhteistyötä

9 Comments

 1. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! Ja arvaapa, kuinka paljon blogisi tuo iloa minun päivään?
  Illalla kynttilät palamaan ja ystävät hyggekahveille. 🙂

 2. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Tässä jokin aika blogisi lukemisen yhteydessä ponnahti Blogimedian mielipidekysely. Kirjoitin sinne suosikkiblogikseni sinun blogisi ja laitoin vielä terveiset sitäkin kautta sinulle.Halusin tämän kertoa vastavuoroisesti, sillä sinä jaksat ilahduttaa meitä lukijoita laadukkailla teksteillä ja kivoilla aiheilla ja ansaitset näin kiitokset.
  Tiina

 3. Hyvää ystävänpäivän iltaa! Kiitos piristävästä blogistasi ja kauniista sanoistasi meille lukijoille:)

  -M-

 4. Kyllä se välittyy, että bloggaaminen on sinulle superkivaa. Tekstit ja kuvat ovat kauniita, hyödyllisiä, hauskoja ja paljastavat juuri sopivan määrän persoonaasi (ei liikaa eikä liian vähän).

 5. Anne

  Kiitos Minna, aivan ihana kuulla että ilostutan <3 Hyggekahvit kuulostavat täydelliseltä!

 6. Anne

  Oi Tiina, kiitos tosi tosi paljon <3 Ilahdutit minua todella paljon tällä palautteellasi!

 7. Anne

  Kiitos sinulle ja mukava että viihdyt blogini parissa! 🙂

 8. Anne

  Heh, kiva että ylläri löysi perille 😉 Mukava kuulla että viihdyt täällä!