Sunnuntaikin suhahti tänään vähän huomaamatta. Kuvasin blogijuttuja ja muutenkin laadin vähän muistiinpanoja blogiin liittyen. Joskus on ihana istahtaa alas ja tehdä yhteenvetoja aiheista tai kuvausideoista. Niitä voin palata katsomaan, ainakin silloin kun inspiraatiosta on pulaa.

Olin muuten kirjannut muistivihkooni tämänkin postauksen ideaa. Nimittäin omia arjen tärkeitä perusasioita. Yksi niistä on hyvät alusasut, etenkin näin talviaikaan. Pitkähihainen aluspaita on tärkeä neuleiden alla. Normaalisti käytän ihan peruspuuvillaista teepparia. Toisinaan puen alle mielummin villaa, etenkin jos tulee käytyä vaikkapa pidemmällä kävelylenkillä tai on tosi kylmä ilma. Villa on alusasujen materiaalina lyömätön, se on lämmin ja toisaalta hikoillessa villa pysyy kuivana hengittävyytensä ansiosta.


Ilahduin suuresti kun löysin Cittarista huimalla alennuksella Triumphin villaisia aluspaitoja ja aluspöksyt. Luonnonvalkoinen villa pienellä pitsikoristeella on ehkä mummomainen, mutta jotenkin silti suloinen ja ainakin mukava käytössä.

Arjen ihania perusasioita ovat myös kauniit astiat, kuten Iittalan siniset Kastehelmi-sarjan lasit ja lautaset. Sokerin välttelyni on melkein onnistunut ja päivän naposteluhetkeen kuuluivat satsumat ja raikas vesi. Olen luvannut juoda enemmän vettä.

Tärkeitä yöpöydän läheisyydestä löytyviä juttuja on käsivoide. Olen näemmä kerännyt muutamankin putelin makuuhuoneen puolelle. Jos unohdan rasvata kädet päivän aikana, muistan rasvauksen viimeistään kun menen nukkumaan. Joten yöpöydän käsirasvaputeli ei ole pelkästään visuaalisen asian takia esillä. Kuvassa on Evolven käsi/vartalovoide jonka olen saanut testattavaksi.

Minua ilahduttaa suuresti puhtaat lakanat ja pakko sanoa, että pellavalakanat ovat kyllä edelleen ihan suosikkejani. Tummanharmaat HM:n pellavalakanat ovat olleet kyllä ihanat. Useimmin petaan sänkyyn valkoiset lakanat ja sen takia nämä harmaat ehkä sykähdyttävät aina erityisen paljon.

Sänkylukemisia on aina aika paljon, kaikkia ei voi tunkea pieneen yöpöytään, joten sujautin lehdet Iittalan Vakka-laatikkoon – aika kätsyä.

Omaan fiilikseeni ja jaksamiseeni liittyy olennaisena osana arjen mukavuus ja helppous. Jaksan ihastella päivittäin arkisia asioita jotka tuottavat mielihyvää käytännöllisyytensä, mukavuutensa ja visuaalisuutensa puolesta.

Ihanaa arkea!

*Iittalan tuotteet saatu osana vuosiyhteistyötä

Comments are closed.