asukuva COS / kultakengät & Other Stories / aurinkolasit Marimekko Olga /
 kasvojenpuhdistusaine Evolve / kynsilakka Treat / laukku Marimekko Iso Karla 2
Siitä taitaa olla todella paljon aikaa kun viimeksi väsäsin inspiraatiokollaasin blogiini. Taidan taas elvytellä kollaasien kokoamista, sillä itse ainakin pidän tosi paljon inspiroivista koosteista. Ajattelin keräillä silloin tällöin yhteenvetoja itseäni ihastuttavista jutuista. Toivottavasti näistä on teille iloa. 
Juuri nyt minua ihastuttaa musta väri pukeutumisessa. Niinpä olen tutkaillut mustia neulevaihtoehtoja ja kuvan kevyen puuvillaneuleen bongasin COS:in valikoimasta. Asussa näkyy myös kaksi muutakin ajankohtaista suosikkiani; valkoinen paitis ja mustat perushousut. Koko asu kerrostettuine paitoineen on tosi kivan näköinen. Kopioin. 
Aurinkolasikelejä odotellessa fiilistelen jo kevääksi uusia malleja, pyöreä muoto ja beige sävytys näyttävät ihanilta. Uusi laukkukin on mielessä, eikä pehmoinen Marimekon Karla olisi pöllömpi vaihtoehto, nyt siitä on tullut myös tuollainen suurempi koko. Kenkäpuolella taidan kopsutella kantoja, sillä palikkakanta näyttää edelleenkin kivalta. & Other Storiesin kenkä on suloinen ja kultainen väri raikastaisi oivasti mustia asuja. Huomasittehan että Helsinkiin avattiin juuri & Other Stories-myymälä – harmi kun en päässyt avajaisiin, mutta piipahdan ehdottomasti seuraavalla Helsinki-visiitilläni.
Kosmetiikan puolella lupaan skarpata kynsien lakkaamisessa! Nuden sävyinen lakka olisi aika ylellisen näköinen, kunhan hoitaisi kynsinauhat pehmeiksi. Haluan myös hehkuttaa Evolven kasvojen puhdistusainetta, ihan älyttömän ihanaa tavaraa (+ihana puteli).

(*postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä)

4 Comments

  1. Kivoja juttuja kollaasissa! Ihanaa, kun saa pian vaihtaa villapaidat keväisiin asuihin 🙂

  2. Kivoja juttuja ja kollaaseja on mukava katsella! Tuossa edellisessä postauksessa sinulla on tosi kiva asu päälläsi. Vaikka farkuissasi on mukavia erilaisia versioita, joista tykkään, niin kyllä vaan ihan erityyppiset housut virkistää arkea kovasti. Tule jo kevät!!!

  3. Anne

    Kiva kuulla 🙂 ja niinpä, ihana olisi keventää vaatekerroksia! Kohta kohta, jee.

  4. Anne

    Tosi kiva kuulla että kollaaseja on mukava katsella! Miksiköhän unohdin ne niin pitkäksi aikaa – tai toisaalta, itse asiassa niissä on kyllä aikamoinen työ… mut ei se haittaa kiva niitä on koota. Samaa mieltä, on kiva pukeutua välillä muuhunkin kuin farkkuihin. Kevät hoi!!