leather sneakers
Kuvissa on yksi asia jota ei tänään ollut – aurinko. Herttinen millaista vihmaa taivaalta paiskoi. No jos ihanassa auringonpaisteessa on hankala kuvata niin on tällaisena harmaanakin päivänä – eli heleää tasaista valoa kuvaushetkiin kiitos. Enpä sitten kuvannut tänään mitään vaikka oli vapaapäiväkin…tai siis tuli oikeasti vietettyä vapaata – tekemättä yhtään mitään järkevää.
Asiasta kuvan kenkiin. Olin maanantaina Helsingissä muutamissa työtapaamisissa. Jo loppuviikosta pohdin mitä mahdan sujauttaa jalkaan, sillä Meindlen raskaat talvipopot tai varpaita painavat nilkkurit eivät tulleet kyseeseen, kun tarkoitus oli kävellä paljon päivän aikana. Enkä myöskään halunnut ilmaantua tapaamisiin melkein vuoden vanhoissa, kuluneissa, ei enää niin valkoisissa tossuissani, joita olen pitänyt nyt lähes joka päivä (siis sen vuoden ajan).
leather sneakers

Onneksi työpaikan naapurissa on lempparikauppa, josta saa akuuttiin tarpeeseen kaiken ihanan. Marssin siis Elementtiin toiveissa uudet hohtavat valkoiset lenkkarit – ilman sellaisia en halua olla. Mutta vielä heille ei ollut tullut toivomiani valkoisia Staneja, niinpä vilkaisin alehyllyä ja bongasin sieltä kuvan Jim Rickey-tossut. Eipä se niin tarkkaa ole, puuterin sävyisetkin ovat ihan ok. Tossut olivat nyt puoleen hintaan, joten ostin matkaan – ja kuulkaas ihan vielä sovitamatta. Olen tajunnut, että parasta olla arpomatta kokoa liikaa, kolmeseiska on yleensä tossuissa mulle paras. Ja niin oli. 

leather sneakers

Viidessä minuutissa kipaistu ostos osoittautui maanantain kovassa kävelytestissä oikein mainioksi valinnaksi. Näiden tossujen lesti sopi omaan jalkaani tosi hyvin. Ehkä tuo puuterinen väri on nätimpi ilman nyt pakollisia mustia sukkia, mutta talvella kaikki ei voi olla täydellistä.

Jos muuten mietit kevääksi uusia tossuja, näitä Jim Rickey-tossuja jäi vielä alehyllylle Elementtiin, sekä puuterin sävyssä että vaaleanharmaina. Ihanat minusta.

Aion silti ostaa vielä ne valkoisetkin lenkkarit. Ja hei, kun olen katsellut kevätmuodin tärppejä, niin ehdottomasti jotkin matalat tohvelit/sandaalit on myös ostettava, mutta vasta kun voi paljastaa varpaat.

Mites teidän kenkäpuoli (päivinä jolloin ei ole lunta).

6 Comments

 1. Näistä tulee mieleeni ne joskus sinulla olleet ihanat MiuMiun niittirennarit, nude väri on kyllä kiva, ei niin arka tässä vaiheessa kun kadut ovat vielä kurassa.

  Oma kevätkenkävalikoima odottaa jo kuivia katuja. Ostin jo syksyllä Guccin kukkatennarit valkoisena, toki ihan valkoiset tennarit on oltava joka vuosi ja ne sain joulupaketista. Eniten olen innoissani Stellan Elyseistä, niillä pärjäsi jo Helsingissä ennen tätä uutta lumimyräkkää, sekä ehkä hieman yllättäen cut out-bootseista. Vanhoja slip oneja löytyy toki myös, mutta uudet kengät jotenkin kuuluvat kevääseen.

  Tylsänä (tai minimalistisena) pukeutujana on kiva leikkiä kengillä.

 2. Anne

  Eikö jännä miten herkkä puuterinen sävy tekee mistä vaan söpön näköistä, jopa järeistä lenkkareista 🙂 Oi Common Projectit on tosi ylelliset ja upeat! Edelleenkin pidän muuten eniten valkoisista tossuista, niihin vaan ei kyllästy.

 3. Anne

  Eikö 🙂 juuri tuossa ylempänä sanoinkin, että puuterisen herkkä sävy tuo söpöyttä melkein mihin vaan. Odotan innolla, että tarkenee sujauttaa nuo jalkaan, niin että paljaat nilkat näkyvät. Väri toimii niin kaikista parhaiten.

 4. Anne

  Oh, ne Miu Miut olit aika ihanat. Möin ne sitten pois, kun olivat liian pienet. Oli taas sellainen tapaus, että halusin ehdottomasti ne tossut, mutta mistään ei löytynyt kolmeseiskaa, joten kuvittelin että kolmekutonen kyllä venyisi sopivaksi..ei sitten venynyt.

  Onneksi ennätin yhtenä päivänä nauttia noista ihanuuksista, nythän lumi tuo vähän rajoituksia vaaleilla tossuilla kulkemiseen.

  Kuulostavat aivan ihanilta sinun kevätkenkäsi, oi että. Ja aivan totta, kun pukeutuu simppelisti, on kiva säväyttää jollakin pienellä yksityiskohdalla ja kengät on siinä mahtava vaihtoehto.