Ihanaa valoisaa viikon alkua. Lämmin keväinen sää pilkahti aamulla ikkunasta ja se innosti minua pukemaan ilmavan sinisen Marimekon villakangastakkini. Esittelin teille äsken talven mustan suosikkitakkini ja tässä tulee toinen talvisuosikki. Reipas sininen takki on ollut aivan ihana leudompina päivinä. 

(takki Marimekko*saatu / farkut Diesel*saatu / angoraneule Acne / 
laukku Anya Hindmarch / loaferit Nilson)

Kipaisin asioilla ja jätin kuulkaas talvikengät narikkaan. Lyhyellä kaupunkikäynnillä selvisin mainiosti loafereillani. Ihanaa. Jos lukee blogiani taaksepäin, huomaa että hehkutan joka kevät erityisen paljon pikkukenkäkelien alkamista. Vaikka tänä talvena onkin selvinnyt aika pitkälti lenkkikengillä..

Dieselin farkuissa on upeasti työstetyt kulutukset. Näitä revittyjä farkkuja voi käyttää huoletta sukkahousukeleillä, sillä kulutuksista ei näy iho läpi. Muutenkin Dieselin farkut ovat kyllä mukavuudeltaan ihan huippuja – kangas on pehmoista ja silti napakkaa.

Mietin tänään että olen kyllä käyttänyt kiitettävästi vaatekaapissa jo olevia vaatteitani. Olen ehdottomasti kompaktin ja laadukkaan vaatevalikoiman kannattaja. Mielummin hankin harvoin erityisen ihania ja laadukkaita vaatteita, kun koko ajan ostelen jotakin. Laadukkaaseen ja mukavaan vaatteeseen, joka on vielä omien toiveiden mukainekin, ei varmasti kyllästy helposti. Vai mitä olette mieltä?

3 Comments

  1. On kyllä täydellinen asu! <3 Huikean hieno sävy tuossa Marimekon takissa. Myös Anya Hindmarchin laukku on todella kaunis. Tänään tosiaan oli kevättä ilmassa. Suuntasinkin nauttimaan säästä Impivaaran laduille 🙂

  2. Anne

    Kiitos Maija 🙂 tuollaisessa mukavassa simppelissä asussa viihtyy hyvin. Takki on niin hattaraisen pehmeä ja keveä, ettei sitä tunne päällä lainkaan.

    Ah, hiihtäminen kuulostaa ihanalta – mulla kyllä taitaisi kunto loppua kesken. Se on yllättävän raskasta.

  3. Tuo sininen pukee sinua aivan upeasti! Muutenkin tuon takin malli miellyttää omaa silmää, sopii hyvin sekä rentoon että business casual tyyliin 🙂