Taas olisi viikko pulkassa. Olenkin touhunnut aika paljon tällä viikolla. Tänään työpäivä sujui ihanissa Marimekon kuviohousuissa. Kummasti vaatteilla on vaikutusta tehokkuuteen, ihan selvästi olin vireämpi housujen ansiosta. Note to self: unohda farkut kaappiin useammin.

Niin siitä viikon touhusta tässä palasia kännykkäkuvien muodossa, joku on näitä jo varmasti instassani @muotimielessa katsellutkin. Normaalin liikkeessä olemisen vastapainoksi saimme Maijan kanssa käydä kokoamassa sunnittelemaamme sisustusta ihan paikan päällä. Nimittäin tänne Turkuun valmistuu upeita asuntoja vanhaan ikoniseen vankilaan eli Kakolaan. Sisustuksen Koodi sai sisustaa Kakolaan malliasunnon, jossa onkin nyt viikonloppuna ensiesittely. Siellä pääsee katsomaan paitsi uniikkia kohdetta, myös meidän loihtimaa sisustusta. Näissä kuvissa ollaan vielä työn touhussa ja kaikki tavarat eivät ole paikoillaan ja jotakin vielä puuttuu. Makuuhuoneeseen on tulossa upea Interfacen sängyn pääty ja Flosin Parentesi-vaijerivalaisin yövaloksi. 

Sisustamamme malliasunto on kompakti kaksio, jossa keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa. Pyöreä pöytäryhmä sopii keittiön ja olohuoneen tunnelmiin. Musta, valkoinen ja vaalea puu sekä metalliset mausteet luovat ajattoman kokonaisuuden. 

Olohuoneeseen on tulossa vielä täydennyksiä, kuten pehmoinen matto. Mutta tässä kuvassa näkyy sisustusta täydentävä Flosin IC Light-jalkavalaisin, joka kyllä antaa säväyksen sisustukseen. Sohva on Hakolan Cosy ja maalaukset seinällä isäni Juhani Melenderin teoksia.
Meillä on tarkoitus mennä Maijan kanssa vielä kuvaamaan kokonaisuus oikein kameran kanssa, kunhan hänen talvilomareissunsa on ohi. Eli laitan tästä parempia kuvia vielä ihailtavaksi kun kokonaisuus on kuvattu. En vaan malttanut olla vilauttamatta teille jo vähän palasia kohteesta.

Tällä viikolla tuli myös testattua Turkuun avattua Fafasia. Maistelin ensimmäistä kertaa falafeleita oikein kunnolla. Annos oli kaunis ja houkutteleva, mutta täytyy sanoa, että ihan en päässyt tähän makumaailmaan sisään.

Nyt onkin aika orientoitua viikonlopun remonttihommiin, sillä meidän kodin kylpyosaston katto on vielä kesken. Niin, sauna ja mikrosementtilattia ovat olleet valmiina joulukuusta saakka, mutta pesuhuoneen katto (joka purettiin remontissa) on ollut tekemättä. Nyt valaisimet ovat killuneet koolingeissa. Joten ihana saada sekin vihdoin kuntoon. Ensi viikolla luvassa postausta siihen liittyen.

Mukavaa viikonloppua!

3 Comments

  1. Ai falafel, nam. Ala viela luovuta, ehka tuossa ei ollut mausteet kohdallaan. Itse rakastan falafelia jossa on paljon korianteria 🙂

  2. Anne

    Olin joskus maistanut pakastefalafelia ja jotenkin odotukset näistä olivat aika korkealla. Minusta pallerot olivat vaan kuivia ja maistuivat, no kuivalle pavulle 🙂 haaveilin kai jostain ihanien makujen huumasta. Ja ah, mä rakastan korianteria, joskus tulee ihan himo siihen ja täytyy riipiä vaikka leivän päälle, jos ei muuten saa korianteriannosta.