”kaupallinen yhteistyö Natural Goods Company”

Mainitsin aiemmin päässeeni mielenkiintoiseen luonnonkosmetiikkaprojektiin kolmen muun upean bloggaajan kanssa. Natural Goods Company on suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja asiantuntija. He ovat innostuneita kehittämään luonnonkosmetiikan tunnettuutta ja samalla kuulemaan meiltä kuluttajilta, millaisia toiveita ja ajatuksia meillä olisi luonnonkosmetiikkaan liittyen.

Tämän projektin ensimmäisessä vaiheessa toteutamme yhdessä teidän lukijoiden kanssa kyselyn, jonka avulla päästään kertomaan Natural Goods Companylle mielipiteitä luonnonkosmetiikasta. Toivoisin että teillä olisi intoa osallistua oheiseen kyselyyn.

Minusta on mahtava, että luonnonkosmetiikka tulee lähelle meitä kuluttajia. Yksi itseäni viehättävä asia luonnonkosmetiikassa onkin tämä tietynlainen maanläheisyys ja lähestyttävyys, jota en tunne jättimäisissä laboratorioissa ja miljoonabisneksessä kehitettyjen tuotteiden kohdalla. Useisiin luonnonkosmetiikkamerkkeihin liittyy tarina ja tuotteiden takana on kehittäjien omat ideat.

-Minä ja luonnonkosmetiikka-

Itseni hoitaminen kosmetiikan avulla on aina ollut minusta ihanaa. Vaikken tunnustaudukkaan erityiseksi hifistelijäksi tässä aiheessa, olen silti ollut ihan aina tarkka ihonhoidosta ja iän myötä kiinnostus aiheeseen on tietysti vain lisääntynyt. Olen seurannut tarkasti miten ihoni on muuttunut vuosien varrella ja minua on kiinnostanut millä aineilla voisin vaikuttaa ikääntymisen mukanaan tuomiin muutoksiin.

Tiedän ettei kukaan selviä ilman ryppyjä, ihon ohenemista ja veltostumista. Mutta kaikenikäisten iho voi hehkua ja olla hyvinvoivan näköinen. Siihen olen itse etsinyt kosmetiikasta apua. Minuun on aina kolahtanut sanat, heleys, kirkkaus ja tasaisuus.

Monen monta kertaa olenkin sortunut ostamaan huippukalliita voiteita selektiivisen kosmetiikan puolelta ja fiilistellyt niiden suuria mainoskampanjoita. Tiedättehän, vähän kuin saisi palan jotakin luksusta itselleenkin ja samalla purkillisen taikaa iholle.
 

Yksi tämän blogityön mukavista asioista on päästä testailemaan erilaisia tuotteita ja samalla saada tietoa niistä. Eteen tulee monasti sellaisia juttuja, joihin ei ehkä olisi itse muuten perehtynyt, kuten luonnonkosmetiikka. Olen myös innokas toisten blogien lukija ja niistäkin olen ammentanut tietoa erilaisista tuotteista hurjan paljon. Luonnonkosmetiikkaa olin kokeillut joskus ennen blogianikin, lähinnä Aloe vera-tuotteiden muodossa – kaikkihan tietävät sen hyvät vaikutukset. Olin myös ostanut satunnaisesti jonkin kosteusvoiteen, deodorantin tms. perustuotteen. Ensimmäisiä ihania luonnonkosmetiikkaostoksiani olivat Mádaran tuotteet. Muistan edelleenkin kuinka fiilistelin ostamaani Mádaran kosteusvoidetta, se tuntui kivan raikkaalle ja imeytyi hyvin. Pullokin oli kaunis ja toimiva.

Blogin kautta sain testattavakseni useampia erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja niihin paremmin tutustuessani huomasin alkavani arvostaa kosmetiikassa hiukan erilaisia asioita kuin ennen. Ensimmäiseksi tietysti huomasin eron fyysisissä asioissa – tuoksumaailmoissa, koostumuksissa, pakkauksissa. Alkuun saatoin kavahtaakin joitakin yrttisempia tuoksumaailmoja, mutta kuten sanotaan – maku kehittyy kun tieto lisääntyy. Nykyään suorastaan rakastan näitä mielenkiintoisempiakin tuoksumaailmoja.

Luonnonkosmetiikassa itse sisältö on nykyään se joka minuun kuitenkin vetoaa eniten. Tiedän että se on turvallista, etten kuormita ihoani ja sitä kautta elimistöäni millään haitallisilla aineilla. Luonnonkosmetiikassa ei ole turhia ”täyteaineksia” vaan tuotteiden pohjatkin ovat hyvää tekeviä ja auttavat tehoaineita imeytymään ihoon. Tämä on ollut itselleni aika mullistava oivallus. Luonnonkosmetiikka on tehokasta jokaista pisaraansa myöten. Ennen saatoin ajatella toisin päin – että luonnonkosmetiikassa on vähemmän tehoa kuin kemiallisesti kehitellyissä aineissa ja koostumuksissa. Tästä itse luonnonkosmetiikan sisällöstä minulla on vielä hurjan paljon opeteltavaa.

Eikä itsestään huolehtiminen ja hemmottelu ole pelkästään voiteiden ja lotioneiden levittelyä. Minulle visuaalisuus on osa kokonaisvaltaista pakettia. Ihanat purkit ja putelit tuovat vähintäänkin psyykkistä nautintoa, jota ei voi vähätellä – se ainakin lisää motivaatiota käyttää hoitavia tuotteita. Viime vuosina luonnonkosmetiikasta on tullut ilmiö, yhä useammat haluavat tarjota parasta itselleen myös muulla tavoin kun ruoan myötä. Niinpä luonnonkosmetiikan suosio kasvaa koko ajan. Se tietää myös panostusta kaikkiin osa-alueisiin.

Toimiva kosmetiikka on minulle yhdistelmä tehokasta turvallista sisältöä, visuaalista iloa ja käytännöllistä pakkausta. Kauneinkaan puteli ei ilostuta kauaa, jos sitä on hankala käyttää. Arvostan siis helppoja korkkeja, pumppupäitä ja pipettejä. Onneksi luonnonkosmetiikan valmistajat ovat oivaltaneet tämän.

Mádara

Nykyään olen etuoikeutettu kosmetiikan suhteen, minulla on kylpyhuoneen hyllyllä siisteissä riveissä mitä ihanimpia puteleita. Mielelläni testailen niitä ja kerron myös teille omista löydöistä ja kokemuksista.

(Postauksen kuvissa vilahteleva kirja on Katja Kokon Aidosti Kaunis-kirja luonnonkosmetiikasta ja kauneudesta. Huikea teos!)

Mádara

-Vastaisitko kyselyyn-

Sukeltaisitteko minun kanssani luonnonkosmetiikan maailman pieneksi hetkeksi. Arvostaisin, jos ottaisitte osaa luonnonkosmetiikkaa koskevaan kyselyyn, joka on toteutettu yhdessä Natural Goods Companyn kanssa. Jos et ole tutustunut liiemmin luonnonkosmetiikkaan, se on vain plussaa tässä, sillä tietoa toivottaisiin erityisesti kokemattomilta luonnonkosmetiikan käyttäjiltä. Tämän kyselytutkimuksen avulla Natural Goods Company haluaa kehittää omaa toimintaansa ja teillä on myös mahdollisuus esittää toiveitanne ja ajatuksianne luonnonkosmetiikkaan liittyen. Minusta on mahtava päästä vaikuttamaan näin kiinnostavaan aiheeseen. Itsekin vastasin tietysti kyselyyn.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahja.

osallistu alla olevasta linkistä:

*kuvissa esiintyvät kosmetiikkatuotteet saatu

Comments are closed.