Minulla alkoi tänään talviloma! Sen kunniaksi hemmottelin itseäni ihanalla kukkakimpulla. On oikeastaan mahdotonta kulkea täällä Turussa Linnankatua ja olla pysähtymättä Piia Jaalan kukkakaupan kohdalla, saatikka olla ostamatta houkuttelevaa kaunista kimppua. Mutta miten olenkaan noita kukkia jo tänäänkin fiilistellyt ja nyt ne tuossa tuovat iloa ruokapöydällä. 

vegaaninen pulla

Kukkien lisäksi rakastan pullaa. Kaikki jotka minut tuntevat, kyllä sen tietävät. Nyt on aika hyvät oltavat työpäivinä, paitsi että lempparikukkakauppa on työpaikan vieressä, on siinä nyt myös ihana leipomo. Gryn avasi juuri täällä Turun Foorumissa leipomopuotinsa ja olenkin jo ennättänyt ostella sieltä sekä leipää että pullaa. Heidän herkulliset pullat ovat vegaanisia – ihan uusi juttu minulle. Aamulla testasin vegaanisen kanelipullan, kuten minun instasta saattoi bongata ja nyt iltakahvilla nautin tuosta vegaanisesta vanilja-kookospullasta. Oi että miten hyvää, en ikinä uskoisi ettei pullissa ole maitotuotteita tai kananmunaa. Tuon pähkinöistä loihdittu vaniljakastike pullan keskellä oli taivaallista. Kuten kuvan korttikin toteaa – en kestä miten ihanaa.


Kauniit kortit ovat turkulaisen Annika Välimäen kädenjälkeä. Täytimme Koodissa korttitelineen noilla ihanuuksilla. Nyt on söpöjä onnittelu- ja ilahduttamiskortteja kaikenlaisiin tilanteisiin. Annikan grafiikka on todella herkän kaunista. Meille tuli myös tuommoisia hauskoja viinipulloon sujautettavia korttimalleja.

Päivän piristyksiin kuului myös niinkin simppeli tyylijuttu, kuin kynsien lakkaaminen. Ihanan pehmoisen vaaleanpunaisen neuleeni pariksi sopii täydellisesti Essien Wicked-kynsilakkasävy. Oli ihan mahtavaa olla pitkästä aikaa lakatuin kynsin. En ole ihan onnistunut lupauksessani, että lakkaan kynteni useammin. Kyllä kannattaisi.

Ja tämä ihanien asioiden lista sen kun jatkuu. Löysin äskettäin Elementistä parit kivat farkut, molemmat sattuivat olemaan alennushyllystä. Kuvassa Acnen Patti-farkkumalli, jossa on korkeahko vyötärö, kapeahko lahje ja vajaamittainen pituus – kaikille noille plussaa. Ja hei tuo COS-neule*saatu, onko ehkä koko tämän postauksen ihanin. Sain valita COS:ilta taas muutamia vaatteita itselleni ja yksi niistä oli tuo aivan vastustamattoman suloinen neulepaita. Esittelen muutkin valintani teille kohta. Ah, pukeutumisinnostus!
Viikonlopun vietän lomaani kotona, mutta maanantaina suuntaan Kokkolaan perheen luokse muutamaksi päiväksi. Toivoisin aurinkoa ja heleitä päiviä, niin itselleni kuin teillekin.

10 Comments

 1. Anne

  Eikö 🙂 nauroin itsekseni että kuinkakohan monta kertaa toistin ihana tuossa postauksessa. Pakko sanoa että ihana taitaa olla lempisanani.

  Cosin neuleet on niin hyviä. Tuossa vaaleanpunaisessa on alpakkaa ja se on ihan älyttömän pehmeä ja ilmava!

 2. Neule on huima! Nyppyyntyykö? Se ottaa noissa pörröpaidoissa päähän rankasti��

  Kaksi kauan askarruttanutta kysymystä:

  Miten pysyt noin äärihoikkana? Minkä ikäinen olet?

  T.Rva46

 3. Oi kun tuo Gryn tulisi Helsinkiin!!! Tahtoo vegaanisia pullia…

 4. Anne

  Kiitos Villis 🙂 tuli kyllä nyt loma tarpeeseen ja oli hirmuinen ikävä perhettä!

 5. Anne

  Olen nyt käyttänyt neuletta joka päivä, koska se niin ihana ? Ei nyppää erityisemmin. Kaikki neuleet saattavat jonkun verran nytä jos joutuvat hankaukseen. Nypin sina mahdolliset nypyt heti poi ?
  Joikkuuden salaiduutta en tiedä näin olen vaan aina ollut. Ja kyllä tässä ihan keski-ikäisiä ollaan ?