Voi vitsit mikä aurinko tänään oli. Pakko aloittaa taas säätilasta tämä juttu. Mutta ei voi kun nauttia kevään saapumisesta, sillä sitä oli jo niin paljon tänään ilmassa. Tehtiin superpitkä kävelylenkki ja ihasteltiin aurinkoa ja merta.

Tässä kevään tulossa on mahtavaa myös pukeutumisinspiraation lisääntyminen. Minulla onkin tarjota teille tällä kertaa kovin kaunista katseltavaa. Petrin Pariisin reissun kuvasaaliista poimin street style-kuviin kauniin Patrycjan, hänen blogiinsa voit tutustua tästä.

Patrycjan

 

Patrycjan

Patrycjan

kuvat: Petri / Mr Coolpool
Ihastuin tässä asukokonaisuudessa klassisen ja rohkeamman yhdistelmään. Ajatonta edustavat upea ruudullinen pikkutakki, tummansiniset farkut ja Guccin loaferit. Värikäs pusero kuitenkin rikkoo ovelasti tyyliä, kokonaisuus ei näytä tylsän perinteiseltä vaan modernin raikkaalta. Pieni jippo on myös verkkosukkikset, kikka jota olen itsekin välillä käyttänyt asuissa tehosteena. Vielä lisämausteena huikeat keltasävyiset pilottilasit. Kuulin muuten Petriltä, että Pariisissa oli tosi paljon pilottimallisia laseja, niin silmälaseina kuin aurinkolaseinakin. 
Taidan jatkossakin poimia tänne näitä Street style-asukokonaisuuksia. Itse ainakin tykkään saada tällaista inspiraatiota. Yritän valita sellaisia asuja, joita voi soveltaa ihan normaalissa pukeutumisessa. 

Comments are closed.