Olen viimeaikoina lätrännyt erityisen paljon erilaisten seerumien ja öljyjen kanssa. Omiin rutiineihini kuuluu saumattomasti tehotippojen levittely kasvojen iholle niin iltaisin kuin aamuisinkin. Aamurutiinini on muuttunut selvästi parempaan suuntaan. Vaikka olen aina hoitanut ihoa huolella, olen muistanut iltatoimissani ihoa selvästi paremmin kuin aamuisin.

Onneksi olen skarpannut aamuissa, lopputulos näkyy hipiällä. Nykyään teen aamuisin seuraavat rutiinit ennen meikkausta:

-suihkaus tai pyyhkäisy kasvovedellä, joskus sitä ennen vielä misellivedelläkin
-silmänympärysvoide
-tehoseerumi + öljy
-kosteusvoide

Uskokaa tai älkää, meikkivoide levittyy paljon tasaisemmin ja kauniimmin kun iho on ensin ”lämmitetty” sitä varten. 

-Öljyvinkki-

Eräänä aamuna tein vielä loistavan oivalluksen. Olen aivan ihastunut Mádaran öljyyn*saatu ja ajattelin hemmotella sillä itseäni vielä meikin teon jälkeenkin. Pudotin pipetillä pari tippaa sormenpäille ja hieroin tipat sormiin ja taputtelin öljytyillä sormilla kevyesti kasvoja – etenkin niitä osia joihin halusin tervettä hehkua ja kiiltoa. Oi mikä teho, nimittäin meikki näytti todella kuulaalta ja iho hehkuvalta. Kokeilkaahan tällaista kikkaa. Kiilto ei ole epäsuotavaa oikeissa kohdissa, vaan se tuo kasvoille tervettä eloisuutta.

Tässä samalla haluaisin muistutella teitä kosmetiikkakyselystä, josta kirjoitin aikaisemmin luonnonkosmetiikkamietteitä-postauksessani. Olisin todella iloinen jos jaksaisitte klikata vastaamaan kyselyyn. Kiitos jo etukäteen todella paljon! Pääsette vastaamaan alla olevasta linkistä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan toiveiden mukainen 100 euron arvoinen hemmottelupaketti.

Hehkuvaa viikkoa kaikille!

Comments are closed.