”kaupallinen yhteistyö FOX” 

Oi että miten olen innostunut kevätsiivoiluista. Pikku hiljaa käyn läpi paikkoja, puhdistan huone kerrallaan kotia. Tarkoitus on saada paikat raikkaiksi kevättä ja kesää varten. Ahkeran touhuilun lisäksi muistan kyllä myös rentoutua.

Viimeksi jynssäsin koko makuuhuoneen lattiasta kattoon – kirjaimellisesti. Vielä ikkunan pesu ja huone on valmis ottamaan auringon vastaan. Puhtaassa ja raikkaassa kodissa on ihan erilaista levätä ja ladata akkuja. Täydellinen nautintohetki itselläni on jotakin hyvää naposteltavaa ja hyvää viihdettä.

Minusta on hyvä muistaa suoda itselle ihan omia hetkiä arjen keskellä. Niin kiva kun on tehdä yhdessä asioita, kyllä myös itsekseen on hyvä olla toisinaan. Välillä tykkään kasata valtavan pinon lehtiä ja selailla niitä, joskus surffailen blogeissa ja usein katson sarjoja. Niitä katsotaan toki yhdessäkin. Meillä on telkkarihuone ja siellä pääsee kunnolla tunnelmaan, mutta myönnän että enemmän katsotaan telkkaria sängyssä pädiltä tai kannettavalta.. Ihan livelähetyksiäkin tulee katseltua pädiltä, vaikka siinä on pienempi ruutu kuin telkkarissa tai videotyksissä.

Pääsin pari viikkoa sitteen tutustumaan etukäteen FOXilla alkavaan Good Behavior-sarjaan. Ohjelma esitetään joka torstai 20.4. alkaen klo 21.00. Tällaiset viikottaiset sarjatuokiot ovat aika hyvä keino sen oman ajan ottamiseen. Voi ikäänkuin tehdä itsensä kanssa treffit aina säännölliseen aikaan. Kun tietää milloin oma hetki on tulossa, voi ajoittaa touhuilut sen mukaan ja valmistautua kunnolla, siis tietysti laittamalla herkkutarjottimen valmiiksi. Hedelmillä voi herkutella aina ja joskus vaikka juustollakin. Hassua muuten, miten nätisti lohkotut hedelmät maistuvat astetta paremmilta.

-Good Behavior Foxilla tostaisin klo 21.00-

Good Behavior-sarjan pääosaa näyttelee Downton Abbeystä tuttu Michelle Dockery. Sarjassa hän esittää Letty Raines-nimistä naista, joka kamppailee rikollisuuden, päihdeongelman ja ihmissuhdesotkujen viidakossa. Sarjassa tapahtuu vauhdikkaita käänteitä ja se etenee mukavan nopeatempoisesti. Jännittävät tilanteet ja romantiikka saavat kyllä katsojan nauliintumaan ruudun ääreen. Itsehän koukutuin totaalisesti tähän sarjaan ja harmitti kun jaksot loppuivat..

Viihteellistä juonesta voi poimia pieniä oivalluksia ihmismielestä. 


-millaista on kun elämä ei ole sitä miltä se näyttää
-kun ei usko itseensä 
-kuinka menneet voisi jättää taakse ja uskoa tulevaan
-miten voi tehdä hyvää huonoissakin olosuhteissa
-kun joku hallitsee sinua

Sarjatuokion jälkeen on kyllä mukava palata takaisin omaan elämään. Tuokio toista maailmaa piristää kuitenkin kummasti. Hyvä sarja on ilo.

Good Behavior alkaa FOXilla 20.4. klo 21.00. Voitte katsoa sarjan trailerin tästä linkistä!

2 Comments