En ole koskaan vielä käynyt keväällä Pariisissa, mutta nyt kuulkaas pääsen! Eilen ostin liput ja suuntaan ensi lauantaina kohti Pariisia. Minulla onkin mukava matka tiedossa, sillä menen moikkaamaan sinne Petriä, joka on luvannut majoittaa minut. Hänellä on kuulemma kämppä ”Hotel Shangri-La:n salaisessa siivessä”. Kuulostaa oikein mielenkiintoiselta. Sijaintihan on mahtava Trocaderon puiston laidalla. Tulee varmasti hengailtua Eiffelin tienoilla enemmän kuin muilla Pariisin reissuilla.

Pariisissa on niin ihana tunnelma. Toivottavasti säät suosivat, vähän on sinnekin sadetta lupailtu, kun kurkkasin sääennusteita. Mutta jos sataa, haluan istua kahviloissa ja nauttia fiiliksestä. 

Keväällä kaikki on niin ihanan raikasta ja kuulemma puut ovat olleet upeassa kukkaloistossa, mutta monien kukinta-aika alkaa Petrin mukaan jo olla hiipumaan päin. Mutta eiköhän keväällä ole aina jotakin kukassa olevaa kasvia, eli innolla odotan näkeväni herkullista väriloistoa. Petri lupasi näyttää minulle aivan huikean kukkapuiston Pariisin itälaidalla ja jos aika riittää niin myös länsilaidallakin sijaitsevan Bagatellen upean puiston, joten kukkatulvaa odotettavissa täälläkin kuvien muodossa.

postauksen kuvat: Petri / MrCoolpool

Mikäli minun laillani ihastelet Pariisin tunnelmia, kannattaa ottaa seurantaan Petrin instagram-tili @coolpoolparis -jonne hän dokumentoi kauniita näkymiä ja hetkiä Pariisista. Alimman kollaasin kaikki kuvat olen napannut coolpoolparis-instasta.

Pysykäähän kuulolla, tänne päivittyy varmasti matkalta kivaa materiaalia. 

1 Comment