Enpäs tänään edes muistanut että on vappuaatto. Saavuin nimittäin eilen lauantaina Pariisiin ja täällä ei näy minkäänlaista vapunjuhlintaa, vaan enemmänkin leppoisan sunnuntaipäivän rauhallisuutta. Säätiedotuksia on tullut täälläkin tutkittua, sillä jos siellä kotimaassa on tullut räntää, on täälläkin tullut vettä. Onneksi täällä myrsky alkoi vasta illan suussa, ennätettiin nauttia päivästä suurin osa ihan kastumatta.

Suunnattiin ensimmäisenä Trocaderon puistoon Eiffeliä vastapäätä. Harmaassa säässä oli silti ihana ihailla puiston kauniita tunnelmia.

(takki ja paita COS*saatu / farkut Levis / tossut Jim Rickey / laukku Chanel)

Asuvalinta oli tänään täydellisen onnistunut – mukavat kengät ja takki, niillä pärjäsi mahtavasti pitkän päivän ulkona.  COSin scuba-kankainen hupputakki on tämän kevään uutuuksia ja todella ihana käytössä. Niin pehmoinen ja mukava, myös lämmin vaikka tuulee.

Puistovisiitin ja Eiffel-tornin ihailun jälkeen päätettiin suunnata Saint Germainia ihastelemaan. Siellä on tullut aikaisemmilla visiiteillä vähemmän pyörittyä. Kävimme Le Bon Marché-tavaratalossa ja käppäilimme pitkin katuja hiljakseen.

Istahdettiin Cafe de Floreen syömään pikkupurtavaa ja juomaan kahvit. Siinä oli mukava katsella ihmisiä. Kahviloissa istuminen on täällä aina niin viehättävää.

Club sandwich oli erittäin hyvä, tuoreista raaka-aineista, eikä yhtään kuiva – näissäkin on suuria eroja. Myös suklaaeclair oli namskis. Valittiin tavalliset kahvit ja ne tulivat kivasti pienissä kannuissa.

kuvat minusta: Petri / Mr Coolpool

Kahvilassa on hyvä bongata tyylejä, ihastelin kuvan Guccin tohvelikenkiä, niitä näkyi niin kaupassa kuin kadullakin paljon.

Nyt päivän raportti päättyy tähän, kohta kutsuu uni. Palataan huomenna ja ihanaa vappua sinne!!

6 Comments

  1. Anne

    Olepa hyvä, on nautinto kuvata siellä ja katsella jälkikäteen kuvia, siispä ilo myös jakaa niitä täällä 🙂 Kiitos kommentistasi!

  2. Anne

    Kiitos, kiva että pidit kuvista, niitä on ilo jakaa 🙂 Ja tuohon kahvilaan ollaan oltu monta vuotta menossa, mutta nyt vasta "ennätettiin".