Kuva kertonee viikonlopun meiningistä. En mielelläni valittele flunssasta, etenkään kun minuun se iskee onneksi erittäin harvoin – viimeksi useita vuosia sitten. Mutta eihän valtoimenaan vuotava nenä ole kiva, tai vetämätö olo. Tästäkin ikävästä asiasta voi kuitenkin etsiä hyviä puolia, nimittäin luvan kanssa loikoilua, lukemattomia teehetkiä hyvän luettavan kanssa ja sarjojen tuijottelua pädiltä…

Sain syksyllä blogin kautta testiin flunssanestolääkettä – ColdZymeä, harmi vain että muistin paketin liian myöhään. Taidan ojentaa sen tuolle toiselle, jotta välttyy mahdollisesti tältä. Luin näistä flunssanestosuihkeista ja kuulemma kyllä niistä voi olla apua flunssanalkamisen estoon. Oletteko kokeilleet?

Niistämisestä puolestaan kommentoisin, että ärsyttävää hommaa, nenänpielet punaisena jo – onneksi on kasvoöljyjä, joita aion sivellä punoittavalle iholle heti kun tämä ”hana” lakkaa vuotamasta. Haluattekohan tietää, nimittäin että niistän mielummin talouspaperiin kuin varsinaiseen paperinenäliinaan. Ne ovat minusta liian pehmoisia. 

Uskotteko luonnonrohtoihin, esimerkiksi hunajaan ja inkivääriin. Valkosipulia en tähän hässäkkään halunnut kokeilla. Minä sujautin teehen molempia ja vielä sitruunaakin. Jos ei auta fyysisesti niin henkisesti kyllä. Sitäpaitsi kaunis teehetki hemmottelee aisteja.

-Ihana valo-

Istuskelen mielelläni meidän keittiön ikkunalla. Tai talvella en, mutta näin keväällä ja kesällä, ikkunasta on ihana katsella maisemaa ja valoa. Tuossa lueskelen usein, välillä tuon kannettavankin ikkunan ääreen. Tänä viikonloppuna olen selaillut Skagerakin Island Stories 2017-esitteen melkein hiirenkorville. Parasta kevätinspiraatiota kerrakseen.

Tuntuu että nyt on oikea flunssa-aalto, oletteko te säästyneet siltä? Kohta alkaa allergiakausikin, itse en ole allergikko, mutta tämä nuhaflunssa antaa vähän tuntumaa siihen, millaista allergikon elämä on keväällä. Koittakaahan kestää ja toivottelen lieviä oireita.

Noin muuten pirteää sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!

2 Comments

  1. Onpa niin "sinun näköinen" tuo kuvasto. Uskallanko tänne edes tunnustaa, että olen välttynyt tänä talvena (kop, kop) kaikennäköisiltä flunssilta. Silloin kun hieman tuntuu kaktukselta kurkussa, raastan raakaa inkivääriä teesihtiin ja liotan sitä teemukissa niin kauan, että juoman maku hieman polttelee kurkussa. En tiedä uskonko siihen niin paljon, että se tehoaa, vai onko se sitten inkiväärin antibakteerinen vaikutus, mutta pöpöt ovat säikkyneet sitä.
    Niistämiseen suosittelen apteekista saatavia nenäsuihkeita. Limaa ei pääse valumaan kurkkuun ja helpottaa oloa kun saa hengitettyä paremmin.
    Tsemppiä kaikille flunssan tai allergiaoireiden kanssa sinnitteleville..
    Jade