Tänään oli semmoinen olo, että laahasi koko ajan tunnin jäljessä oikeaa aikaa. Tiedättekö tunteen, että kaikki on ihan ok, mutta silti tuntuu ettei ennätä kaikkea mitä pitäisi. Hui miten kiva kun vihdoin pääsi töistä kotiin. Toisaalta, kotonakin olen koko illan tehnyt hommia koneella – mutta kivoja juttuja onneksi.

Enkä valita, sain taas työskennellä kivojen ihmisten kanssa ja valokuvata – vaikka olikin kiire oli kivaa.

(paitis COS*saatu / farkut Nudie / loaferit Nilsons)

Päivän asuna oli tänään raikasta vaaleansinistä. Tänä keväänä ei voi välttyä vaaleansinisiltä paidoilta jossakin muodossa. COS-paitapuseroni on minusta aivan ihana, nuo hihojen liehukkeet tuovat siihen kyllä mukavasti säväystä. Yhdistin paidan uusiin mustiin pillifarkkuihin, Nudien malli istuu minulle tosi hyvin, vyötärökin on tarpeeksi korkea. Nyt pitäisi vaan päättää saksinko lahkeet tuohon mittaan, vai käynkö lyhennyttämässä ne. Kapeat mustat farkut ovat niin kivat keveiden kevätkenkien seurana.

Päivän kukat asettelin samaan maljakkoon. Kävin taas
ostamassa erilaisia ihania kukanoksia. Kotona jaottelin nuo kahteen eri
maljakkoon. Ihastelen kukissa nyt erilaisia hentoja sävyjä – sitä on
kevät.

Ihan oikeasti en kauaa istuskellut tuossa. Nappasin nämä kuvat itsestäni kuvaustohinoiden lomassa. Huomenna näette mitä puuhastelin. Mutta totuuden nimessä selailin vähän tuota Kinfolk-kirjaa tänään, siihen on hyvä palata kun haluaa inspiraatiota. Valitsin muuten seinäsävyä meidän ruokatilaan. Instagramissani siitä jo eilen vähän mainitsinkin. Nimittäin tilaamani pitkät verhot saapuivat ripustimineen ja samaan hässäkkään haluaisin vihdoin maalata ruokatilassa seinänkin. Verhoissa on väriä (instassa näkyy mitä) ja seinävärin jo melkein niiden seuraan löysinkin. Paitsi kun vein lastun kotiin, huomasin sen olevan melkein identtinen meidän makkarin seinän kanssa. Joten uusi yritys. Löysin kaksi sopivaa Tikkurilalta sävyt 1951 ja Tuhka – valitakko vaaleampi vai tummempi väri. Mitä mieltä olette? 

Ja huomatkaa tuo alla oleva ruokajuttu, niin mielellään ottaisin sinne vinkkejä miten te hyödynnätte edelliseltä päivältä jääneitä ruokia tai muutenkin mitä syötte vaikkapa arkena kun täytyy tehdä nopeasti hyvää.

Comments are closed.