Flunssa on onneksi selätetty. Minulla oli tänään vapaapäivä muutenkin töistä, joten sain vielä ylimääräisen lepopäivän, tekipäs hyvää. Jaksoin jo vähän järkkäillä kotona ja suunnitella kevätpiristyksiä sisustukseemme. Paljon kaikkea olen suunnitellut, katsotaan mitä lopulta toteutetaan – olen parempi suunnittelemaan kuin tekemään. Mutta kuulin töistä että meidän ruokatilan uusi verho on saapunut, oi jännää. Kyseessä on hieman normaalista poikkeavampi systeemi, enkä malta odottaa että pääsen sitten näyttämään kun se on paikallaan.

Kuvituksena tänään ihastuttaneet kuvat Elisabeth Heierin elegantista kodista. Norjalainen sisustusbloggari on ihan suosikkejani. Hänellä on aina niin kauniit kuvat ja harmoninen tyyli. Ihailen olohuoneessa oikeastaan kaikkea – seinien sävyä, pehmeitä verhoja, valkoista kutsuvaa sohvaa, rouheaa puulattiaa, &Traditionin (merkki on tulossa Koodin valikoimiin) kattovalaisinta ja sohvapöytää sekä tietysti itseltänikin löytyvää Diamond-tuolia.

Huomenna on muuten blogissani luvassa ruokajuttua. Saatte herkullisen reseptin ja pyöräytän pienen ruoka-aiheisen kilpailunkin. Postausta on tulossa jo aamusella, joten terottakaahan veitset valmiiksi, heh.
 

2 Comments

  1. Seinien sävy on tosiaan todella kaunis. Tuota ja muita saman sarjan valaisimiakin olen ihaillut, mutta kuvassa se näyttää kyllä aika epäkäytännölliseltä. Eikö noin isoon ja matalalle ripustettuun lamppuun törmäile, heh. 🙂

  2. Aivan mahtavaa kuulla, että &Tradition on tulossa teille valikoimaan! Monta kertaa olen meinannut Ruotsista heidän tuotteen tilata, mutta en ole uskaltanut kun livenä en ole sitä saanut ihastella. Turun reissu siis tiedossa jossain vaiheessa. 🙂 Kerrotte varmaan somessa, kun merkki on teille saapunut.