Tikkurila M497

Nyt voin sanoa, että väsyttää. Viikonloppu kului täysin touhuillessa, enpä saanut tehtyä sitä ihanaa pöytäkattaustakaan, jota suunnittelin edellisessä postauksessa. Lauantain työpäivän jälkeen suuntasin rautakauppaan ja kukkaostoksille. Miten noissa suurissa kaupoissa aina vierähtääkin monta tuntia, vielä kun koukkasin Ikean kautta – söin siellä lounaan kun oli kätevästi siinä vieressä.

Hain meidän olohuoneeseen seinämaalin. Päädyin Tikkurilan Tuhka-sävyyn ja olen kyllä valintaan kovasti tyytyväinen. En malttanut odotella sunnuntaihin maalaamisen kanssa, vaan ryhdyin puuhaan iltasella. Eipä tuossa yhden seinän maalaamisessa kauaa sujunut. Selvää seinää oli sutjakka maalata, kun rajattavaakaan ei ollut paljon. Onneksi nuo meidän hyllystöt ovat pyörällisiä, rullasin ne vaan pois seinän edestä, muuta ei juurikaan tarvinnut siirrellä.

Tikkurila M497

Siinä sitten illalla ihmettelin uutta seinäsävyä, jonka näin valmiina ensin keinovalossa. Aamulla olikin ihana herätä ja kipaista katsomaan miltä harmaa näyttää luonnonvalossa – vielä paremmalta. Minun piti tänään nautiskella ruokatilan somistamisesta, mutta aamulla heräsin Formulan takia aikaisin ja sain hetken päähänpiston maalata yli jääneellä maalilla myös meidän tuulikaapin. Ajattelin että se menee ihan äkkiä. Täytyy sanoa, että siinä oli huomattavasti enemmän ähellettävää kaikkien rajausten ja kolojen takia. Mutta siitäkin tuli aivan ihana. Kyllä nyt kelpaa.

Tuossa pöydällä on kaksi tuoksupelargonia, jotka ajattelin laitella keittiön ikkunalle. Nyt en ennättänyt vielä keskittyä sisällä somistamiseen, sillä olin ostanut myös pihalle monta kassillista narsisseja ja orvokeita. Istuttelin niitä vapaisiin ruukkuihin ja siivoskelin vähän muutenkin pihalla. Meillä on kyllä aikamoinen savotta pihapuolella. Terassilla on vieläkin saunaremontin lautapinoja ja roskasäkkejä. Kyllä se siitä kun aurinko alkaa paistaa niin huvittaa taas pihatyötkin. Nyt jo hyvällä alulla.

Tikkurila M497

Tässä vielä tällainen rento kuva meidän harmaasta sohvasta harmaan seinän kanssa. Meinaan vaihtaa kohta valkoiset päälliset sohvaan, mutta ei tuo harmaakaan hullummalta näytä.

Mutta ah, nyt vielä viimeisten vaalitulosten kurkkiminen ja sitten sänkyyn. Kroppa on aika kipiä.

*kuvissa näkyvät Iittalan Leimu-valaisin ja Pajusotka-lintu saatu osana vuosiyhteistyötä

6 Comments

 1. Aivan ihanan näköistä!!! <3 Minäkin taas täällä mietin maalijuttuja lastenhuoneisiin. Mutta täytyy aloittaa urakka karsimalla ensin turhaa tavaraa pois…

 2. Todella hyvä sävy, ja valkoinen senkki näyttää upealta pehmeän harmaata sävyä vasten! Mietin itse myös tuota sävyä, pähkäilin laastin ja tuhkan sävyn välillä.

 3. Onpa kaunis väri! Kiva nähdä isolla seinällä, sillä mie olen suunnitellut tätä sävyä vähän pienempään kohteeseen. Upeasti tulee tosiaan valkoiset kalusteet esiin!

 4. Anne

  Kiitos ihana <3 Olen kyllä iloinen että tartuin sutiin. Miten se onkin, että se karsiminen on aina kaikista vaikein urakka. Mulla odottaa tuo pukeutumishuoneen vaatekaappi..

 5. Anne

  Tosiaan, valkoiset huonekalut korostuvat kauniisti tummempaa seinää vasten. Haa, laasti ja tuhka on molemmat hyvät..meillä siis makkarissa laasti. Laasti on enemmänkin greige kun harmaa, tämä tuhka on harmaampi, vaikka tässäkin on tietty pieni rukeaan taittava lämpö.

 6. Anne

  Kuvailen vielä paremmin tätä kokonaisuutta, kun saan vaan järkkäiltyä somistukset ja kaikki mielusaksi. Nyt en vielä jaksanut miettiä sellaisia. Eli laajempaa näkymää tulossa 🙂