Hellou lauantai-ilta. Miten ihana aurinkoinen päivä tänään onkaan ollut. Istuin pitkään pihalla lukemassa uusia sisustuslehtiä ja nautin auringon lämmöstä. Nyt illalla touhuan keittiössä, testaillen yhtä helppoa leivonnaisreseptiä, jonka ideoin tulevaa yhteistyötä varten. Testikappaletta pääsee onneksi kohta maistamaan, niin hyvä tuoksu tulee uunista.

Samalla olen istuskellut tässä koneen ääressä ja selannut Pariisin matkakuvia. Lauantai-illan tunnelmiin sopii kepeä drinkkiaiheinen postaus. Yhtenä päivänä me käveleskeltiin Petrin kanssa Seinen rannalla ihastellen fiilistä ja ihmisten rentoa ajanviettoa. Voin vain kuvitella kuinka hyvä meininki tuolla on kun aurinko kunnolla lämmittää ja perinteiset hiekatkin tuodaan joen rantaan.

Petri halusi viedä mut tuohon ihanaan baariin, joka on ulkoa päin viehättävän rapistunut vanha rakennus. Sisällä on tunnelmallinen baari, josta voi ostaa drinkkejä. Sikäli meininki on rento, että lasin kera voi siirtyä ihan joen rannalle saakka nautiskelemaan juomasta. 

Minulle tarjottiin raikas Spritz. Ihastuin niin paljon, että taidan poimia tämän kesän suosikkidrinkiksi. Silloin kun haluan rentoutua terassilla helteisen päivän jälkeen – oi mitä mielikuvia maalaankaan päähäni lämpimästä kesästä ja joutilaasta ajasta oman pihan terassilla…

Tällä kertaa matkalla oli erityisen mukavaa, kun tuli kierreltyä Pariisin erilaisia osia. Seinen ranta on aivan ihana. Siitä jatkoimme matkaa Maraisiin, joka onkin ihanimmillaan illan hämärtyessä.

Näitä matkajuttuja tulee vielä lisääkin, sillä eihän Pariisin fiilistä voi vastustaa..

1 Comment

  1. Pariisin postauksia on erutyisen mukava lukea. Käyn siellä kahdesti vuodessa työmatkoilla ja aina syksyisin jään vielä viikonlopuksi. Tietyt alueet ovat tulleet tutuiksi, mutta uusia ideoita on kiva löytää.