Asukuva viimeviikon joenrantakävelyltä. Oli vähän viluisempi päivä vaikka aurinko paistoikin, joten pilottitakki oli ihan tarpeeseen. Ihailtiin kirsikkapuita, ne olivat ihan viimeisillään kukassa. Nappasin vähän oksasta kiinni, että sain kirsikankukkaa kuvaankin.

Tämä kukkaloisto on ehdottomasti ihanaa aikaa, taidan hehkuttaa sitä ihan joka postauksessa. Kukkia on aina mukana muodossa tai toisessa. Katsokaa nyt noita helakoita tulppaaneita tuolla taustalla, miten kivolta näyttävät villiintyneen ruohikon seassa.

(bombertakki COS*saatu / röyhelöpaitis Minimum / farkut Levis / 
tossut Adidas / laukku Chloe / aurinkolasit Miu Miu)

Minun oli saatava joku röyhelöinen paita kevääksi ja löysin tuon kivan valkoisen paidan Elementistä. Olenkin nyt käyttänyt sitä repeatilla, kuten aina käy kun ostan uuden vaatteen. Nappasin myös Chloen laukun taas käyttöön, sekin tuntuu ihan uudelta.

kuvat: Petri / Mr Coolpool
Millaisia kevätvaatteita te olette viimeaikoina käyttäneet – onko ollut joku ehdoton suosikkijutska? Mulla se tosiaan taitaa olla erilaiset paitikset.

5 Comments

 1. Vaude,niin kauniita kuvia kirsikkapuun alla! Luonto antaa parastaan ja siksi pitäisikin tutkia ympäristöään ihan joka hetki. Olet tosi freesi uudessa hiustyylissäsi. Pieni muutos, mutta sen huomaa positiivisessa mielessä! Asusi ovat niin sinunnäköisiä ja kauniita, ihailen selkeää tyyliäsi. Heitit kysymyksen kevätvaatteista, mutta pienen kevennyksen jälkeen jouduin kyllä kaivelemaan takaisin edellisen paksumman vaateversion. Farkut ja paidat kiehtovat minuakin, samoin leveälahkeiset housut, paluu nuoruuteen:) Mutta, siis, nyt kaivoin lyhyen kevytuntsikan takaisin kaapista, enkä taida palauttaakaan sitä komeroon vasta kun mittari hipoo hieman korkeampia lukemia:) Täällä Keski-Suomessa käytin tänäkin aamuna pipoa ja hanskoja aamulenkillä, ikävää! Mukavaa alkanutta kesää sinulle!

 2. Tosi ohuitakin sukkahousuja on myynnissä 🙂

 3. Blogiasi on kiva lukea ja seuraankin sitä ahkerasti. Ei liikaa huonekalujen siirtämistä tai muuta vastaavaa tylsää juttua, vaan vaihtelevasti erilaisia päivityksiä. Hyvää kesää ja ehkä se vielä tulee?

 4. Anne

  Kiitos Villis kivasta kommentistasi!
  Minäkin kaivelin talvikamppeet takaisin käyttöön, onneksi en ollut laiskuuttani vielä säilönyt niitä mihinkään peremmälle. Kyllä oli julmat ilmat viimepäivinä, tänään onneksi jo aurinko vähän lämmittää. Samoin sinulle mukavaa alkanutta kesää.

 5. Anne

  Onpa mukava kuulla Maiju!
  Minusta on kiva kirjoitella sekalaisista aiheista, sellaisista jotka sillä hetkellä itseäni kiinnostavat/sykähdyttävät tms. Sinulle myös oikein mukavaa kesää, uskotaan että se sieltä tulee – tänään onneksi jo aurinko paistaa.