No niin, repäisinpä aikamoisen hiusmuutoksen. Olin kieltämättä väsynyt velttoon ja värittömään hiuskuontalooni, kun jostain syystä kampaajalle meneminen on minulle vaikeaa. Oudoksi sen tekee etenkin se seikka, että kampaajani sijaitsee työpaikan viereisessä liikehuoneistossa, eli seinän takana. Lisäksi Jonna on ihan supekiva ja hyvä kampaaja, jonka tuoliin on kyllä aina ilo istahtaa.

Tällä kertaa en ohjeistanut itse enempää kuin – saa olla lyhyt, tasainen polkka ja mahdollisimman vaalea mutta raidoin. Annoin kampaajani päättää vaalean sävyn ja leikkauksen linjat. Kuvissa käynnistä on muutama päivä, enkä ole vielä pessyt hiuksia, joten tukka ei ole enää parhaimmillaan näissä. Oli niin paljon nätimpi tietysti heti kampaajan tuolista tullessani, viehkot laineet ja kaikki. Nyt se on enemmänkin tuollainen rento pörrö. Kuvatessa ihana aurinkokin meinasi häikäistä ja se muistutti minua kaivelemaan aurinkolasit esille.

Väri on vielä hitusen hopeinen, kun sitä pesee, niin vesi pitää huolen siitä, että sävyyn tulee lämpöä lisää. 

On ollut aika outoa katsella itseä peilistä ja haroa hiuksia. Mutta olen erittäin tyytyväinen, suorastaan innoissani vaihtelusta. Nyt en edes saa kunnolla ponnaria, joten siihen ei voi turvautua. Vaalennus tekee hiuksista niin paljon helpommat muotoilla. Tarkoitus on pitää enemmän lainehtivaa polkkaa, kuin ihan suoraa kampausta. Saapas nähdä käytännössä miten tulen toimimaan. Minulla on tosiaan esittelemättä saamani kiharrin, jonka uskon toimivan tähän malliin täydellisesti.

(takki ja housut COS*saatu / sametticollege Arela*saatu / laukku Chanel / tossut Marimekko)

Muutenkin tänään olo oli kuin pienellä kiinalaismummolla, vaatetuksenkin suhteen. Halusin vaihteeksi väljää linjaa ja ehdottomasti pukea tuon talvipalttooni vielä aamulla, sen verran vilutti töihin lähtiessä. Lisäksi oli kokeiltava miten pitkä takki ja raskaat tennarit menevät yhteen – minusta hyvin.

Marimekolle on tullut tuollaisia kivoja paksupohjaisia tennareita. Ostin omani Helsingin Marimekon Aleksanterinkadun myymälästä. He sanoivat että eka erä myytiin heti loppuun ja nyt Marka-tossuja oli tullut lisää. Myöhemmin näitä tulee myös kokovalkoisina. Minusta aika hauskat tennarit. Tänään käytin näitä ensimmäistä kertaa ja osoittautuivat erittäin mukaviksi jalalle.

Arelan pehmoinen sametticollege on yksi kaapin perusvaatteistani. En ole vielä siihen kyllästynyt, välillä käytän sitä harvemmin, nimittäin koska talvi ja kylmä. Villapaitakauden jälkeen se on taas ilo kaivella käyttöön. Olen pessyt paitaa ties kuinka monta kertaa ja se ei ole pesuista moksiskaan. Housut ovat tämän kevään uutuudet COS:ilta. Sain valita muutamia vaatteita kevätkokoelmasta ja nämä housut olivat yksi valintani. Minulla on ennestään mustat culottes-housut, joten tummansiniset ovat kiva vaihtelu. Täytyy vaan vähän käydä lyhennyttämässä lahkeita kunhan ennätän. Tämä malli on keveämmän näköinen minulla jos lahje on vähän lyhyempi. Tykkään tosi paljon vyötärön paper bag-mallista. Ihana välillä kurtata paita housujen sisälle.

Mutta mitä mieltä hiuksista?

38 Comments

 1. Hiuksesi ovat upeat, sopivat todella hyvin ja tuovat sirot kasvosi esiin. Kannatti uskaltaa!

 2. Onpa pirtsakat hiukset ja sopivat kyllä hyvin sulle ja värikin nappi <3 Makeat nuo Marimekon kengät ja tuon tapaisista haaveillut, joissa paksu pohja. Pitääpä käydä täällä katsomassa oisko tänne tullut 🙂

 3. Tosi kauniit, sopii sulle aivan mielettömän hyvin! Niin kauniit, että alkoi tehdä itsekin vähän mieli polkkaa, vaikka ihan aina otankin vain sen pakollisen sentin pari latvasta..

 4. Aivan loistavasti sopii sinulle polkkatukka sekä ulkoisesti että tyylillisesti.

 5. Ihana tukka ja mikä väri? Mikä kampaamon nimi olikaan?

 6. Hiukset piristää kyllä sinua! Itsekin haaveilen loivista laineista, joten odotan kiharrinesittelyä.

 7. Ihanasti sopii lyhyt kampaus ja väljälinjaiset vaatteet kun olet niin sirokin. 🙂 Housujen vyötärö on hieno.

 8. Aivan upea tukka! Siis aivan upea ��
  Ja nuo COS:n housut ja muutenkin koko asu kruunaavaat muutoksen.
  Susanna

 9. Tosi upea väri! Leikkaus olis voinut olla vielä pikkasen lyhyempikin kun sulla on nätit kapeat kasvot.

 10. Tyylikäs ja nuorekas! Pidä toi (ja tässä olis peukku ylöspäin).

 11. Wonderful photos Anne! I love your sense of style! Please write some in English. 😉
  Kisses from a Swedish reader (whose knowledge in Finnish is somewhat limited…) 🙂

 12. Anne

  Kiitos Kirsi. Olen itsekin niin iloinen että päätin rohkaistua tekemään radikaalimman muutoksen. Sitäpaitsi hiukset kasvavat aina takaisin 🙂

 13. Anne

  Kiitos ihana <3 tästä tuli niin kiva, väri on ihan mieletön. Mahtava olla todella pitkästä aikaa taas ihan vaalea.

 14. Anne

  Kyllä nämä piristi olemusta. No, ketäpä sellainen maantienharmaa hiirenhäntä pukisikaan, heh. Marimekon tennarit ovat myös huiput, todella mukavat ja kivan tyyliset.

 15. Anne

  Kiitti. Kannattaa uskaltaa repäistä, hiukset onneksi kasvavat takaisin. Kokeilemalla sitten löytää ehkä uusia kivoja ratkaisuita 🙂

 16. Anne

  Oi, siltä tiätkö mustakin nyt tuntuu. Mietin vaan, miksen älynnyt aiemmin tehdä tätä… 🙂

 17. Anne

  Kiitos ja kampaamo on Christian Breton-kauneuskeskus, kampaajani on Jonna 🙂 Suositus!!

 18. Anne

  Sanos muuta, hiirulaisesta tuli vähän freesimpi 🙂 Kiharrin tulossa esittelyyn ehdottomasti!

 19. Anne

  Kiitti, kyllähän tuo kampaus on parempi kuin entinen 🙂 Ja housut on vaihteeksi niin kivat, kun voi pukea paidan eri tavalla.

 20. Anne

  Kiitti Susanna 🙂 Olen itsekin innoissani noista housuista – tuollainen vyötärö tuo uutta potkua pukeutumiseen.

 21. Anne

  Kiitti 🙂 nyt toivoin sellaista pituutta jonka juuri ja juuri saa vielä ponnarille, heh, ihan varoiksi..

 22. Anne

  Oh thanks sweetie! How nice to hear from you. Okay, I will consider it as I think Google is not doing great job by translating, hahaa. I used to do a small translation but dropped it for some reason. Thanks for reminding, will start again.

 23. Aina olet tyylikäs mut tuo tukka tuo kyllä vielä jotain lisää 🙂

  -Leena

 24. Todella ihanat hiukset, malli ja väri – täydellistä! Sopii sinulle tosi hyvin. Olen tänään menossa kampaajalle ja taidanpa hieman ottaa mallia hiuksistasi.

 25. Anne

  Kiitti Leena, täytyy sanoa, että ihmettelen miksen aiemmin pätkäissyt tällaista 🙂