Erilaiset saniaiset ovat puutarhassa ja luonnossa suosikeitani. Haluaisin ehdottomasti meidän pihalle tuollaisen valtaisan saniaisryppään.

Tänään piipahdin taas Helsingissä työreissulla. Oli taas pöppörö lähtö, junassa huomasin meikanneeni kyllä luomivärit ja kaikki, mutta olin unohtanut ripsivärin. Jee. No eka palaveri meni ilman ripsiä, mutta sitten kipaisin ostamaan ripsarin ja siitä päivä lähti vasta kunnolla käyntiin. Tuollainen pieni juttu, jota muut ei ehkä edes huomaa, mutta itse on vaivaantunut. Löysinkin muuten tosi hyvän luonnonkosmetiikkaripsarin, esittelen sen teille erikseen.

No mutta, kuvia en napsinut, koska taidan olla huono somettaja – vaikka teen sitä työkseni. Vielä en ole oppinut sellaiseen smoothiin jatkuvaan tekemisen jakamiseen mitä toisilla näyttää olevan. Mutta tein myös toisen ihanan ostoksen, jonka voi bongata ensihätään instastoriesistani @muotimielessa (näkyy vielä hetken) samalla siellä kurkkaus uuteen kuontalooni!!!

Nämä ihanat puistokuvat ovat Pariisin satoa. Palaan tähän huikaisevaan puistoon vielä tarkemmin omassa postauksessaan. Mutta napsin kuvia niin paljon, että näitä riittää tällaisen höpötyspostauksen täytteeksikin. Kuva on sikälikin osuva tälle räntäsadepäivälle, että talvitakissa taaperretaan edelleen. Pariisissa minulla oli tuo Marimekon ihanuus*saatu matkatakkina. Vaikka välillä siellä kuljin keväisemmissä takeissa, oli pitkäksi puistopäiväksi tuollainen kevyt-pehmeä-lämmin – takki aivan loistava valinta. Sanoinkin että jokaisen pitäisi saada kokea tuon takin pehmeys ja ihanuus. Ja kas, nykyilmastolla talvitakkiin tosiaan kannattaa panostaa, sillä on käyttöä melkein kymmenen kuukautta vuodesta.

Puistossa käppäili kesy riikinkukko. Oli kyllä ihana päästä lähietäisyydelle noin upean eläimen kanssa. Tämä oli ihan tottunut ihmisiin ja kuljeskeli puistossa samalla tyylillä kuin ihmisetkin. Riikinkukko sulautui joukkoon oikein hyvin.

Onneksi ainakin tällä kertaa näkemämme ihmiset antoivat linnun olla rauhassa. Tietysti kuvattiin ja ihasteltiin, mutta älyttiin olla häiritsemättä. Riikinkukon värit ovat ihan mielettömät. Pilvinen hetki kuvassa ei tee oikeutta hekuville sinisen ja vihreän sävyille.

Tulipas todella sekalainen postaus tänään. Joskus on kiva vain jutella täällä päivän ajatukset. Onkos teillä jotain mielessä?

Minulla on tosi paljon postausaiheita ja esiteltävää teille. Toivotaan että ennätän kuvailla tällä viikolla tänne kaikenlaista.

Comments are closed.