Mukavaa äitienpäivän iltaa. Omat mussukat herättivät tietysti märin pusuin, heti kun havaitsivat minun heränneen. Heidän kanssa onkin tullut tämä päivä touhuttua. Pihallakin nautittiin auringosta, ennen kuin alkoi urheilulähetykset, joita tietysti käperryttiin katsomaan telkkarihuoneen sohvalle.

Ostin viikonlopuksi vähän näyttävämmän kimpun, johon halusin kepeää kesäistä tunnelmaa. Ihastelen tuollaisia rentoja vihreäsävyisiä kimppuja juuri nyt. Vaikka pionikausi on käynnistynyt ja nekin houkuttavat. Ehkä tuo aurinko toi niin kesän mieleen, että hamusin heinämäistä keveyttä maljakkoonkin. Aalto-vaasi on muuten aivan mahtava, siihen saa hienosti aseteltua tällaiset pidempivartiset ja muhkeammatkin kimput. Tykkään siitä, että kimppu on kallellaan toiselle puolelle ja kukat valuvat kosketellen pöydän pintaa.

Arvaattekin varmasti, että päivän lempihetki oli kukkakimpun katveessa nautittu kahvikupponen uusia sisustuslehtiä selaillen. Ruotsalaisessa Elle Decorationissa on nyt aivan ihastuttava numero. Tuijotin kauan tuota kuvassakin vilahtavaa kotia. Miten pidänkään sen kansainvälisestä tunnelmasta, murretusta värimaailmasta ja huolettoman elegantista somistelusta. Kurkatkaapas, suosittelen poimimaan tuosta ideoita.

(Pakko laittaa tähän pikainen lisäys; me ollaan luettu ihan samat lehdet tänään Maijan kanssa ja kuvattu blogeihimme ihan sama aukeama – huippista!)

Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä äitien seurassa tai äitejä muistellen. Omalleni soitin tietysti ja juteltiin höpötykset. Siskoa pyysin viemään äidille vaaleanpunaisen Mårbacka-pelargonin, koska minusta se sopisi niin hyvin heidän keittiön ikkunalle.

Pian taas telkkarin ääreen jännäämään suomen peliä!

*Iittalan Aalto-vaasi saatu osana vuosiyhteistyötä

2 Comments

  1. Kotisi on aina ihanan raikas, seesteinen ja tyylikäs! Ja nuo suloiset koirat! Kysyisin, minkä merkkinen tuo sohva on ja onko siinä hyvä istua, kun katselee telkkaria ja lukee. Tarvitsisin pieneen tv-huoneeseen sohvan, joka on selkeä, sopivan jykevä, jotta pysyy paikallaan (en pidä sohvanjaloista, jotka eivät ole sivussa vaan tulevat hivenen keskelle, enkä malliltaan ohuista keveistä jaloista), selkänoja melko pysty (taaksepäin kaartuva selkänoja tekee istumisesta ja tv:n katselusta hankalaa (esim. Howard-malli, on kokemusta), kunnon selkänojatyynyt (ei sellaisia pieniä tyynynmallisia vaan paikallaan pysyvät) ja sopivan pehmeä, mutta ei liian upottava. Erityistä plussaa olisi, jos sohvatyynyt eivät painuisi käytön myötä nopeasti kasaan. Myös sopivan matala istumakorkeus olisi hyvä tv:tä katsellessa. Lisäksi olisi kiva, jos siinä pystyisi ottamaan päiväunet 🙂 Maksimissaan sohvan leveys saisi olla 220 cm ja mieluiten 200- 210 cm. Tulisiko sinulle mieleen sopivaa mallia? Olisin iloinen vinkeistä 🙂 Hyvää pian saapuvaa kesää tv. ihanan blogisi seuraaja

  2. Hei,

    kysymys keittiöstänne: miten elämä valkoisen laminaattitason kanssa on sujunut? Tuskin puutasoja haastavampaa?

    Sun kotikuvat on aina niin kutsuvia, tekisi mieli hypätä niihin viettämään rentoa sunnuntaita 🙂